Celebrity

27. srpna 2022 14:06

Josef Šťastna

Poslední slova před smrtí věnovala Hana Zagorová manželovi. Jsou plná úcty

Zpěvačka Hana Zagorová odešla do hudebního nebe ve věku 75 let. Nejdůležitějším mužem jejího života byl Štefan Margita (66). Oba dva spolu prožili život plný lásky, úcty a respektu. Bylo to na obou patrné do posledních chvil.

Pěvec Štefan Margita nebyl prvním mužem sebevědomé dámy, ale stal se pro ni tím nejdůležitějším. Láska jim trvala 30 let, pěvec nyní prožívá nejtěžší období svého života, když se slzami na svůj Instagram napsal, že se bojí toho, až se vrátí do prázdného bytu.

„Hani, lásko moje jediná. Děkuju ti za třicet krásných zamilovaných let! Na dnešní 11. hodinu už však nikdy nezapomenu. Strach, úplná beznaděj, že jsem tě navždy ztratil a že už nejsi a nebudeš. Návrat do prázdného bytu mě drásá. Koukám na tvé věci a každý krok mi tě tu připomíná. Miluju tě a navždy budu! Tvůj Štefan,“ napsal zdrcený Štefan Margita na svůj instagramový profil.

Do poslední chvíle se Štefan Margita o svou duhovou vílu s láskou staral. A také se děsil okamžiku, až svou milovanou Haničku ztratí...

Také Hana Zagorová svého muže milovala tak, že jim vztah záviděl celý český showbyznys. Poslední veřejná slova, která Hanka pronesla, patřila právě Margitovi.

Před třemi týdny mu takto přála k narozeninám: „Zlatíčko moje, všechno nejlepší k tvým narozeninám. Miluju tě! Tvoje Hanka.“ A Štefan Margita jí hned vzápětí také nádherně odpověděl: „Zlatíčko moje, já tebe také, už třicet let,“ odvětil s pokorou muž, který ví, že se ztrátou své milované se nikdy zcela nevyrovná.

Sdílejte článek
Štítky smrt láska Instagram manželé úmrtí Hana Zagorová Štefan Margita zemřela Zagorová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.