Celebrity

21. března 2024 08:30

David Laštovka

Herce Jana Kuželku zachránil ruský léčitel. Byl jsem svědkem zázraku, popisuje

Herce Jana Kuželku (77), který před kamerou ztvárnil stovky rolí, a to nejen v tuzemsku, ale i v zahraničí včetně Hollywoodu, v poslední době trápí zdravotní problémy. Co se mu stalo, kdo mu zachránil život a co mu nejvíce pomáhá?

Herec Jan Kuželka nedávno bojoval s nebezpečným zánětem páteře, poté podstoupil náročnou tříapůlhodinovou operaci tlustého střeva. „Naštěstí mi to operovali kamarádi, kteří umí vzít nůž do ruky a dobře to dopadlo,“ prozradil herec pro web Prima Ženy.

Loni před Vánoci skončil v nemocnici znovu. „V noci se mi udělalo strašně špatně, měl jsem čtyřicítky horečky, museli jsme zavolat záchranku, která mě odvezla do Motola. Čtrnáct dní jsem v sobě neudržel nic, dávali mi troje antibiotika, ale žádné z nich nezabíralo. Bylo to strašné, myslel jsem si, že je konec,“ popsal Jan Kuželka.

Přečtěte si také: Herec Jan Kuželka má doma fajfku, kterou kouříval sovětský tyran Stalin. Občas si ji zapálí

Ruský „Rasputin“ ho během chvíle postavil na nohy

Po zkušenostech, které během života zažil, má důvěru nejen v lékařskou medicínu, ale také v léčitele. Nejlepší je podle něj kombinovat oba způsoby léčby. Během natáčení s ruským režisérem Sergejem Gazarovem na filmu Revizor, v němž hrál hlavní postavu Nikita Michalkov, se setkal s ruským léčitelem, díky němuž se stal svědkem zázraku.

„Měl jsem ošklivě zlomený kotník, kulhal jsem a trpěl přitom strašnou bolestí. Ten ruský štáb si s sebou přivezl člověka, který vypadal jako slavný léčitel a jasnovidec Rasputin. Tak jsme mu také říkali. Poslali mě za ním, že mě vyléčí. On se na to podíval, rukou mi jezdil nad tím bolavým místem, ale nedotkl se ho. Najednou jsem v té noze ucítil šílené horko. Pak vzal takovou kůstku, která vypadala jako z nějakého zvířete, projížděl mi s ní celou nohu, u toho si něco mumlal a za čtyřicet minut bylo hotovo. Jako mávnutím kouzelného proutku mě zbavil bolesti a mohl jsem normálně chodit. Bylo to neuvěřitelné. Zázrak,“ zavzpomínal herec. Zmíněného léčitele potkal krutý osud. „Po zimě si něco opravoval na střeše svého domu, uklouzl, spadl na betonový chodník a zabil se.“

Z Kuželky se stal švihák lázeňský

Aby se dal Jan Kuželka zdravotně do pořádku, začal jezdit do lázní. Vyzkoušel jich několik, nejlépe mu dělá pobyt ve Františkových Lázních. Tam se nachází i nyní. „Jezdím do nejlepšího léčebného hotelu ve Františkových Lázních. Mám to vyzkoušené, dělá mi to strašně dobře a prospívá to mému tělu. Vždycky odtud odjíždím jako znovuzrozený. Má to blahodárné účinky. Jsme tu s manželkou na čtrnáct dní, čeká mě osmatřicet procedur. Letos sem pojedeme i na Vánoce a budeme tu až do Nového roku,“ prozradil webu Prima Ženy herec, který v únoru oslavil 77. narozeniny.

Narozeniny také nedávno oslavila herečka Simona Stašová. Co dostala?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.