Celebrity

21. března 2024 06:00

Vanesa Havlíková

Simona Stašová oslavila narozeniny prací. Radost jí udělal dárek od Bílé i Etzlera

Simona Stašová oslavila 69. narozeniny

Jedna z nejoblíbenějších českých hereček Simona Stašová oslavila 69. narozeniny. Svůj den strávila prací a kromě rodiny herečce popřáli i přátelé a kolegové z herecké branže. Nechybělo ani překvapení od Lucie Bílé, se kterou ji pojí blízké přátelství.

„Narozeniny slavím prací. Je to nejlepší, co bych jinak doma dělala. Akorát bych přemýšlela, že to jsou poslední šedesátiny. Příští rok mi to, že ten čas tak letí, už tak divné snad připadat nebude,“ prozradila oblíbená herečka Simona Stašová.

Čtěte také: Simona Stašová zažila tři rozvody. Partnery jí dohazovala i matka Jiřina Bohdalová

Svůj narozeninový den herečka strávila v divadle Lucie Bílé a zahrála si veselou komedii. „V divadle nyní hraji francouzskou komedii s názvem Kouzelná volovina. Lidé se hrou baví a my se bavíme také. Chtěla jsem odlehčenou komedii, vybrala jsem si ji a mám ji,“ přiblížila Stašová.

Překvapení od Lucie Bílé

A jak vypadal hereččin narozeninový den hned od rána? „První mi popřála máma. Ta zřejmě nepředpokládala, že jí ten telefon v sedm ráno vezmu,“ uvedla s tím, že je to krásné a že si nesmí připadat stará, protože mamince bude brzy 93 let.

Herečce dále popřáli také její synové, kteří ji večer vezmou na narozeninovou večeři. O velké překvapení se postarala také zpěvačka Lucie Bílá, která Simoně popřála společně se synem Filipem a partnerem Radkem. Zpěvačka oslavenkyni darovala ručně vyráběné šperky a její partner velkou kytici bílých růží.

„Jestli si něčeho vážím, je to to, že tahle velká dáma, obrovská legenda a osobnost hraje v mém divadle. Jsem moc šťastná, že tě mám. Hlavně se mi opatruj, buď zdravá, šťastná a milovaná. My tě s Radečkem milujeme moc,“ pogratulovala herečce Lucie Bílá.

Přečtěte si: Simona Stašová s maminkou Bohdalovou rády navštěvují Španělsko. Herečka řekla, proč je láká

„Neuměla jsem si před těmi pětačtyřiceti lety představit, že bych tady takhle jednou seděla s náručí květin, že ta Lucie Bílá, která je pro mě pěvecká ikona, mi přichystá takové překvapení,“ odpověděla Stašová s dojetím.

Radost jí dále udělala květina od kolegyně Simony Postlerové a hrníček od Miroslava Etzlera. „Všem moc děkuji. Je to krásné, jsou to jedny z nejhezčích posledních šedesátých narozenin. Příští rok už to nebude ono. Ta sedmdesátka přece jenom už nebude taková jako ta šedesát devítka,“ shrnula Stašová na závěr v pořadu Showtime.

Lucie Bílá oslaví své narozeniny v dubnu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.