Celebrity

18. března 2024 10:30

Eliška Reiglová

Lucie Bílá oslaví narozeniny bazarem a křtem. Partner jí dopřeje čtyřhodinové nákupy

Dubnové narozeniny Lucie Bílé (57) se blíží mílovým krokem, a tak se samozřejmě nabízí otázka, co má oblíbená zpěvačka v plánu. A protože je dlouhodobě šťastně zamilovaná, něco pro ni chystá i partner Radek Filipi (40). Ten svým nápadem ukázal, jak moc svou drahou polovičku zná.

Pro Lucii Bílou jsou narozeniny každoročně velkou událostí a největší radost má, když je může oslavit tak, že svým zpěvem vykouzlí úsměv na tváři jiným. Její plány pro letošek jsou proto víceméně jasné. S oslavou jí navíc výrazně pomáhá syn Filip Kratochvíl, o to veseleji ji zpěvačka bude prožívat. Dostane totiž příležitost pochlubit se jeho prací.

„Ráda slavím na jevišti, ale ten týden jsem si dala volnější, protože chystám u nás v Otvovicích velký charitativní bazárek. Mám radost, že můj syn mi teď dokonce natočil videoklip, který pustím na narozeniny, vlastně za chvilku. Tak ho pokřtíme tady a jsem zvědavá, co na to lidi řeknou, ale já jsem jako máma samozřejmě šťastná a srdce se mi tetelí,“ řekla v rozhovoru pro Showtime.

Narozeninový nákup

O plánech samotné Lucie Bílé tak nemůže být pochyb. Přece jen je ale už roky ve spokojeném vztahu a je vyloučeno, že by pro ni něco nevymyslel i partner. „Vlastně jediná oslava bude tady 7. dubna se křtem, ale to, co vymyslí Ráďa... nevím. Třeba něco vymyslíme,“ zasmála se tajemně nic netušící zpěvačka.

Téměř dvoumetrový fitness trenér Radek Filipi sice vyvolává svým vzhledem respekt už od pohledu, ale je to především velký gentleman, který se své milované snaží dělat radost v podstatě neustále. Nad tím, čím ji překvapí na její narozeniny, proto nemusel dlouho přemýšlet. Očividně už dokonale ví, co má ráda.

„Vždycky něco chystám. A nemusí to být jenom narozeniny. Myslím, že co Lucince udělá největší radost, že půjdeme do korálkového světa a nakoupí korálky. Tam stráví tři nebo čtyři hodiny, já si mezitím skočím do fitka, na oběd a stejně ještě dvě hodiny čekám. Takže myslím, že to bude pro ni nejlepší dárek,“ prozradil.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.