Celebrity

15. března 2024 11:48

David Laštovka

Filip Kratochvíl je romantik, několik let žil v Paříži. Mámu Lucii Bílou umí vždy rozesmát

Lucie Bílá o muzikálu i svém partnerovi

Jediný syn zpěvačky Lucie Bílé, Filip Kratochvíl, slaví 29. narozeniny. Několik let žil v zahraničí, usadil se v Paříži, před třemi lety se vrátil domů. Co dnes dělá, jak to má s láskou a jak vychází se současným partnerem své matky Radkem Filipim?

Jediného syna Filipa má Lucie Bílá ze vztahu s producentem Petrem Kratochvílem. Jejich láska trvala několik let, pro zpěvačku však skončila trpkým rozchodem. Kratochvíl se zamiloval do modelky Pavlíny Baburkové, Miss Československa roku 1992, a Lucii opustil.

Mohlo by vás zajímat: Zpěvačka Lucie Bílá přestala jíst cukr: Jsem extremistka, sladkého už bylo dost

Filip Kratochvíl v sobě umělecké geny nezapře. Vystudoval filmovou školu v Písku a poté se vydal na studijní pobyt do zahraničí, aby nasbíral životní zkušenosti. Několik let žil v Paříži, domů se vrátil před třemi lety.

Co po ní jednou zdědí?

Své mamince pomáhal s otevřením jejího vlastního divadla. Ta je na něj náležitě pyšná a označuje ho za nejzásadnějšího muže svého života. „Pracuje se mnou v divadle, zkusil si několik oborů. Mám ho doma, hraji si zase na tu správnou mámu, která nosí svačiny, obědy a hlídá, jestli si vzal všechno do práce, anebo jestli včas vstal,“ prozradila Lucie Bílá s úsměvem v pořadu Showtime na CNN Prima NEWS. Jak dále zmínila, počítá, že rodinné divadlo po ní jednou převezme.

Čím matku rozveseluje, když je jí smutno?

Kromě práce na divadle Filip natáčí videoklipy pro různé umělce. Například i pro svou matku, s kterou ho pojí mimořádný vztah. Jsou jako jedna duše. Mají stejné názory, milují stejná jídla, dívají se na podobné filmy. Když je jí smutno, ví, jak ji rozveselit. Usadí ji na gauč, v televizi pustí seriál Columbo a k tomu ji donese česnek se sýrem, který zbožňuje.

Velmi dobře vychází i s jejím současným partnerem Radkem Filipim, s kterým letos zpěvačka oslaví už devět let. Filip Radka bere jako parťáka, stal se pro něj nejlepším kamarádem.

Během života Filip Kratochvíl prožil několik lásek. Baví ho být romantikem a dělat partnerku šťastnou. Tipy, jak se stát dokonalým mužem, sbírá na internetu.

Lucie Bílá už nějakou dobu nejí cukr:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.