Stašová s Bohdalovou si užívaly na dovolené. Buď tady do stovky, přeje dcera mamince

Bohdalová se Stašovou vyrazily na dovolenou

Herečka Simona Stašová (68) má se svou maminkou, herečkou Jiřinou Bohdalovou (92), krásný vztah. Nedávno spolu stihly hned dvakrát během krátkého období odletět k moři. Exkluzivně pro pořad Showtime poskytly čerstvé dojmy včetně fotografií.

Oblíbená herečka Simona Stašová je v jednom kole, přesto stihla za posledních pár měsíců hned dvakrát odletět na dovolenou k moři. „V listopadu jsme byly s maminkou na Grand Canaria. To bylo pěkné, to jsme byly v hotelu. Starali se o nás. Maminka říkala, že se jí tam dobře dýchá a že by tam ráda ještě jednou, ale ne na Gran Canaria. Takže jsme teď od 5. ledna do 12. ledna byly ještě na Tenerife,“ uvedla pro pořad Showtime Simona Stašová a potvrdila tak, že si s maminkou Jiřinou Bohdalovou Kanárské ostrovy opravdu oblíbily.

Mohlo by vás zajímat: Pavel Trávníček se Simonou Stašovou měli bouřlivé manželství. Všechno si už vyříkali

Jiřina Bohdalová v bazénu

„Já vám dokonce můžu ukázat fotky, jak plave v bazénu. A starali se tam o nás nádherně, a to jsme nebyly v hotelu, ale v apartmánu, takže jsme si dokonce i vařily,“ prozradila dále Stašová.

„A protože je tam spousta Čechů, nebudu říkat kterých, ale i přátel, i přátel máminých. Takže jsme vlastně ten týden strávily úplně fantasticky,“ zavzpomínala na krásné dny na španělském ostrově a dodala: „Takže ano, umíme si udělat dovolenou.“

Buď tady do stovky, přeje Simona Stašová

Společných chvil s matkou si Simona Stašová velmi váží. „Spíme v jednom apartmánu a načerpáváme ještě pořád sebe tak, jako když já jsem byla malá a ona byla mladší. Je to nádherné a já na ni koukám a říkám si, bože můj, buď tady do té stovky, ať se to nepřeruší, ale samozřejmě ve zdraví...“ vyjádřila herečka své přání.

Jiřina Bohdalová se rozhodla ukončit divadelní kariéru:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.