Celebrity

6. října 2023 10:06

Josef Šťastna

Bohdalová ukončila divadelní kariéru. K velkému rozhodnutí došla po dohodě s lékaři

Jiřina Bohdalová je v nemocnici

Legendární herečka Jiřina Bohdalová (92) ukončila divadelní kariéru. K velkému rozhodnutí došla po dohodě s lékaři. O jejím kroku informovalo v pátek ráno Divadlo Na Jezerce, kde vystupovala od roku 2005.

Čas je neúprosný a zastavit ho bohužel neumí ani dvaadevadesátiletá herečka. Jiřina Bohadlová ukončila divadelní kariéru na doporučení lékařů.

„Na základě rozhodnutí paní Jiřiny Bohdalové bychom vás chtěli informovat o tom, že svou divadelní kariéru na doporučení ošetřujícího lékaře definitivně ukončila. Divadelní inscenace jsou výdejem energie i fyzické síly zcela odlišné od jednorázového natáčení pořadů/filmů a rozhodnutí paní Bohdalové v plném rozsahu chápeme,“ uvedlo divadlo v oficiálním vyjádření.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jiřina Bohdalová zná recept na dlouhověkost

Od roku 2005 legendární „Bohdalka“ vytvořila Na Jezerce řadu velkých rolí. Diváci mohli obdivovat její umění v inscenacích Lásky paní Katty, Generálka, Paní plukovníková, Setkání s Jiřinou Bohdalovou a Gin Game.

Ve filmové kariéře by vynikající herečka chtěla ještě pokračovat, pokud jí to zdravotní stav a fyzická kondice dovolí.

Sdílejte článek
Štítky lékař kariéra Jiřina Bohdalová herec Divadlo Na Jezerce Na Jezerce a.s.

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.