Seriály a filmy

30. ledna 2024 10:39

Komerční sdělení

Herci Jaroslav Plesl a Lenka Vlasáková zazáří ve filmu Matka v trapu

Jaroslav Plesl o roli ve filmu Matka v trapu

Nová česká skorokomedie Matka v trapu vstoupí do kin již za necelý měsíc, a to sice 22. února. Co o své roli prozradili herci Jaroslav Plesl a Lenka Vlasáková?

Jaroslav Plesl si v ní zahrál manžela hlavní hrdinky Sylvie, nepříliš úspěšného malíře Tomáše. Ten si tak trochu zvykl spoléhat na svou ženu a možná proto se jejich manželství ocitlo ve svízelné situaci. A oba hledají cestu, jak z téhle šlamastyky ven.

Mohlo by vás zajímat: V hlavních rolích Hřebíčková a Vlasáková: Tvůrci filmu Matka v trapu představili trailer

„Tenhle film hledá mimo jiné odpovědi i na to, z čeho vzniká krize ve vztahu. Protože na krizi ve vztahu musí být vždycky dva. Takže se snažím Tomáše trochu obhajovat a nacházet právě ty důvody, které vedou k tomu, že jeho manželství dočasně neklape,“ říká Jaroslav Plesl a dodává: „Matka v trapu je film o vážných věcech, ale snažíme se je vidět s humorem. A proto se myslím, že to je chytrá, citlivá a pravdivá komedie.“

Lenka Vlasáková hraje Annu, z níž se v příběhu stane dobrá kamarádka hlavní hrdinky. Anna je rázná žena, která se s ničím nemaže. Ale ukáže se, že i ona potřebujekamarádku. Dvě ženy, které se potkaly naprostou náhodou, během vyprávění poznávají jedna druhou a díky tomu i sebe samé.

„Moje postava se jmenuje Anna a jezdí s taxíkem, ale je to jen jedno z mnoha povolání, kterým se v životě věnovala. Anna je taková pohodářka, samostatná žena, ale má docela zásadní kostlivce zavřené ve skříni.“

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.