Seriály a filmy

18. ledna 2024 19:00

Komerční sdělení , Šarlota Chmelařová

Petra Hřebíčková ve filmu Matka v trapu připomene důležitost přátelství

Petra Hřebíčková o roli ve filmu Matka v trapu

Nový český film Matka v trapu vstoupí do kin 22. února 2024. Hlavní roli v něm ztvární sympatická herečka Petra Hřebíčková. Co o filmu říká?

Komedie Matka v trapu je příběh takzvaně ze života. Na první pohled idylický rodinný život začne odkrývat řadu stresujících situací, se kterými se hrdinka Sylvie (Petra Hřebíčková) musí potýkat. Většina důležitých úkolů totiž stojí právě na ní.

Mohlo by vás zajímat: Petra Hřebíčková přiznává, že ji mateřství změnilo: Probouzí se ve mně cholerik

Začnou se na ni hrnout povinnosti z práce v reklamní agentuře, do toho volají ze střední školy, aby vyřešila další z prohřešků syna a její manžel Tomáš je jako obvykle nedostupný, protože malování mu už pár let moc nejde. A všichni si zvykli, že Sylvie všechno vyřeší, zařídí, zaplatí. V Sylvii, která vždycky chtěla vidět věci z té nejlepší stránky, se najednou něco zlomí. To je přesně ta chvíle, kdy se vám chce od všeho utéct. V tomto momentě potkává naprosto neznámou ženu (Annu) v taxíku, se kterou se postupně spřátelí a díky které dostane možnost na chvíli utéct od stereotypu, aby si mohla utřídit myšlenky a najít řešení.

Film připomene důležitost přátelství

Petra Hřebíčková se ke své roli vyjádřila následovně: „Ten film je hodně o ženském přátelství. A samozřejmě o vztazích. Moje hrdinka, Sylvie, je přesvědčená, že všechno zvládá. Ale nezvládá. Naštěstí potká skvělou ženskou, která ji dokáže povzbudit a nakopnout k tomu, aby se dokázala na chvíli se zastavit a vidět život z jiné perspektivy. Věřím, že kolikrát dobré přátelství a skvělá kamarádka jsou nad všechny psychology,“ myslí si herečka.

Čtěte také: V hlavních rolích Hřebíčková a Vlasáková: Tvůrci filmu Matka v trapu představili trailer

Film Matka v trapu trailer:

V dalších rolích ve filmu uvidíme Lenku Vlasákovou, Jaroslava Plesla, Janu Švandovou, Boba Klepla, Anastázii Chocholatou, Marka Němce, Martina Pechláta nebo Elizavetu Maximovu.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.