Celebrity

18. prosince 2023 11:36

Vanesa Havlíková

V hlavních rolích Hřebíčková a Vlasáková: Tvůrci filmu Matka v trapu představili trailer

Nový český film Matka v trapu, který vznikl na motivy stejnojmenné knihy Uljany Donátové, vstoupí 22.2. 2024 do kin. Snímek, jenž doprovází slogan: skorokomedie ze života, pojednává o vztazích v rodině, lásce a přátelství. V hlavních rolích se můžete těšit na Petru Hřebíčkovou, Lenku Vlasákovou, Janu Švandovou, Jaroslava Plesla a řadu dalších oblíbených herců.

Sylvie má lásku, rodinu, manželství, dobrou práci. Je pracovitá, zodpovědná, všechno zvládá, a proto na ni ostatní spoléhají. Jenže najednou má pocit, že se jí život hroutí pod rukama a už to prostě nedává. Má chuť od všeho utéct, získat oddechový čas, aby promyslela, jak dát věci zase do pořádku. Film Matka v trapu, který příběh Sylvie vypráví, vstoupí do kin na konci února, ale již nyní se můžete podívat na trailer.

NA TRAILER FILMU MATKA V TRAPU SE MŮŽETE PODÍVAT ZDE!

Skorokomedie ze života

Film označují tvůrkyně jako skorokomedii ze života. „Naší ambicí bylo, aby si diváci a divačky po zhlédnutí filmu mohli říct: Tohle přece tak dobře znám. Něco podobného potkalo mě, moji kamarádku, našeho společného známého… Matka v trapu je skorokomedie. Proč? Protože život není jenom samá legrace, ale s láskou, přátelstvím a humorem je mnohem hezčí,“ uvádí společně autorka scénáře Uljana Donátová, režisérka Hana Hendrychová a producentky Svatka Peschková a Nela Schlaichertová.

Film vznikl na motivy stejnojmenné knihy Uljany Donátové. Hlavní role v něm hraje Petra Hřebíčková, Lenka Vlasáková, Jana Švandová a Jaroslav Plesl. V dalších rolích se představí Marek Němec, Bob Klepl, Martin Pechlát, Elizaveta Maximova, Valerie Vachková či Anastázie Chocholatá.

Čtěte také: Jak přežít svého muže? Filmová adaptace knihy Jany Bernáškové míří do kin

Petra Hřebíčková v komedii ztvárňuje Sylvii, která po útěku od všeho a všech potkává Annu - Lenku Vlasákovou. Na první pohled tvrdou ženskou, kterou nic neporazí. Sylviina máma Regina, Jana Švandová, má vždy připravenou nějakou kritickou poznámku, zvláště co se týká Sylviina manžela Tomáše, kterým je Jaroslav Plesl. Snímek Matka v trapu uvede do kin 22. února společnost Falcon.

Hlavní roli ve filmu ztvární oblíbená herečka Petra Hřebíčková:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.