Herec Hugh Grant podle fanoušků stárne jako majonéza. Bývalý idol je terčem kritiky

Britský herec Hugh Grant si zahrál v mnoha romantických komediích a v době své největší slávy patřil mezi miláčky žen. Dnes dvaašedesátiletý herec vtipkuje o svém stárnutí. V jednom z rozhovorů se podělil o nelichotivé komentáře, které si přečetl na internetu.

Asi nejznámější rolí, kterou Hugh Grant (62) ztvárnil, je postava Daniela Cleavera ve filmu Deník Bridget Jones. Romantická komedie se bezpochyby zapsala mezi oblíbené snímky nejedné ženy. V devadesátých letech byl tento herec často obsazovaný v podobně laděných filmech. Podle svých slov ale není tak úplně ten hodný kluk od vedle.

Mohlo by vás zajímat: 10 důvodů, proč má Hugh Grant takový úspěch v romantických komediích

V minulosti se přiznal, že ho s věkem hraní záporáků baví ještě víc, protože se v nich více vidí. „Bylo to jen trochu charakterního herectví, protože ten pan Milý jsem ve skutečnosti nebyl já. Není tedy divu, že jak stárnu, tím víc mě to táhne k těm odporným rolím, cítím se v nich pohodlněji. Hraní padouchů je prostě zábavnější a podle mě je to i jednodušší práce,“ nechal se slyšet Grant v rozhovoru pro Collider.

Čtěte také: Nejtrapnější moment od facky Willa Smithe. Grant čelí ostré kritice za arogantní rozhovor

Kritika od fanoušků

Hugh Grant je poměrně zdatný vtipálek a jen tak ho něco nerozhází. Kromě herectví se věnuje také moderování. Aktivně se zapojuje do zábavního průmyslu a často se objevuje v populárních televizních pořadech. V jednom takovém si ze sebe udělal veřejně legraci, když se rozhodl přednést hejty od fanoušků, které si o sobě přečetl na internetu.

Čtěte také: Tanci v Lásce nebeské se chtěl vyhnout: Hugh Grant scénu od začátku nenáviděl

Po jednom ze svých moderátorských počinů se totiž rozhodl přečíst veřejné diskuze, aby si udělal obrázek o tom, jak si u diváků vedl. „Akci jsem si užil, ale pak jsem udělal školáckou chybu a otevřel Twitter," začal Grant své vyprávění v pořadu Tonight Show. „No, myslel jsem si, že vypadám docela fajn a že mi to slušelo, ale podle lidí na Twitteru stárnu stejně špatně jako majonéza. Prý mám pytle pod očima velikosti šourku a pár lidí se ptalo, jestli jsem neměl paruku,“ dodal herec perličku na závěr.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.