Celebrity

24. dubna 2023 17:30

Anna Fedorov

Herec Jackuliak promluvil o psychických problémech i období plném alkoholu a sexu

POVÍDEJ (16)

Slovenský herec Ján Jackuliak prožil před patnácti letý bouřlivé období. To nastalo poté, co se společně s kamarády z kapely proslavil díky jedné televizní soutěži. Ačkoliv si tehdy přišel na nemalé peníze, rozhodl se po dvou letech uskupení opustit. Nyní v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS přiznal proč. Promluvil také o psychických problémech, které ho tehdy sužovaly.

Sláva přišla do hercova života jako blesk z čistého nebe. S kamarády z divadla v roce 2008 založili kapelu All X, s níž se přihlásili do televizní soutěže. Večer vystoupili v show a ráno už z nich byly hvězdy. „Chlapci z Brna jedno ráno otevřeli oči a před hotelem měli 200 fanynek. Pak se to nabalovalo a nabalovalo a takhle to šlo dva roky,“ popsal 44letý herec bouřlivé období plné alkoholu a sexu. „Ještě bych přidal tři slova, ale ta nemůžu vyslovit. To byste museli vystřihnout,“ vtipkoval.

„Účinkovali jsme v soutěži, do toho hráli v divadle a popíjeli rum. Když soutěž skončila, tak jsme si vyložili celý dům prázdnými láhvemi. Pokryli jsme jimi dvě podlaží,“ popsal. Po dvou letech se však rozhodl kapelu opustit. „Odešel jsem jako první, už toho bylo hodně a změnily se i vztahy. Bylo mezi námi velké napětí a já už si začínal říkat, že to nedopadne dobře a spadneme na hubu,“ pokračoval umělec. Měsíc po jeho odchodu se skupina rozpadla. Jackuliak se poté vrátil k divadlu.

Čtěte také: Zdeněk Pohlreich promluvil o rakovině své ženy. Moje role byla zanedbatelná, přiznal

Ján Jackuliak se narodil ve slovenském Lučenci a ve svých čtrnácti letech odjel studovat konzervatoř do Košic. Posléze přesídlil do Brna, kde vystudoval JAMU. Nyní patří mezi uznávané divadelní i filmové herce. Diváci si ho mohou pamatovat z filmů Kandidát či Amnestie.

V pořadu Povídej Jackuliak promluvil také o psychických problémech, se kterými se asi před 15 lety potýkal. „Nebyl jsem na tom dobře s hlavou. Byl jsem přepracovaný, měl jsem velmi těžké životní období, které skončilo výbuchem sopky,“ uvedl s tím, že teď „už je vše na pravém místě“. Co přesně se stalo, ale konkretizovat nechtěl. „Měl jsem zkrat. Nechci ale zacházet do detailů, je to věc, která se stala dávno v minulosti,“ doplnil.

Moderátorce Radce Červinkové se také svěřil, že po narození syna Tea, který přišel na svět v roce 2018, se jeho život změnil od základu. „Mám úplně jiné hodnoty. Je to obrovská láska. Pro mě je teď nejdůležitější náš mikrosvět, všechno ostatní je pomíjivé. Hodně se toho od něj učím,“ doplnil herec známý z filmu Zatmění.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.