Celebrity

21. dubna 2023 18:00

Anna Fedorov

Herec Ján Jackuliak o smrti sestry: Doteď mi chybí, jejímu náhlému odchodu nerozumím

Herec Ján Jackuliak v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS

Slovenského herce Jána Jackuliaka potkalo před pěti lety velké neštěstí. Zemřela jeho o pět let starší sestra Jana. Ačkoliv si sourozenci v dětství nebyli moc blízcí, její smrt ho velice zasáhla. Doteď prý jejímu náhlému odchodu nerozumí a stále mu chybí. Herec, kterého můžete znát z filmu Zatmění či Masaryk, to řekl v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS.

Když byl Ján Jackuliak malý, rodiče ho dali na starost jeho o pět let starší sestře Janě. Radost z toho ale rozhodně neměla. Chlapec jí totiž lezl na nervy. „Potřebovala lásku, místo toho jsem ji ale dostával já. Prostě to nefungovalo. Potom, když u ní přišla puberta, musela mě hlídat. Proto mě neměla ráda. I když mi to nikdy neřekla, cítil jsem to,“ svěřil se moderátorce Radce Červinkové  čtyřiačtyřicetiletý herec.

„Neměli jsme vyloženě špatný vztah. Spíš jsme si neměli co povídat, a to je podle mě horší. Řekli jsme si třeba tři věty a šli od sebe,“ popsal Jackuliak s tím, že se viděli jednou za půl roku.

Čtěte také: Bára Nesvadbová zaháněla stesk po otci hypnózou. Fixace na něj byla extrémní, říká

Sbližovat se s ní začal až poté, co se jí narodila dcera Dominika. „Řekl jsem si, že se s ní musím sblížit. Sešli jsme se v Praze a všechno si vyříkali. Přivezl jsem jí nějaké dárky, objali jsme se a bylo to perfektní,“ pokračoval.

Jana poté odjela za prací do Švýcarska a vše se zdálo být na dobré cestě. Za další tři měsíce ale přišla zdrcující zpráva. Jeho sestra zemřela. Praskla jí cévka v mozku a už jí nebylo pomoci. „Vůbec jsem to nepochopil. Když máte jedinou sestru, která z ničeho nic zemře, nerozumíte tomu. Doteď mi chybí,“ řekl se slzami v očích slovenský herec. Jana zemřela v březnu 2018.

Čtěte také: Sandra Černodrinská po rozpadu rodiny nedokázala fungovat. Úplně mě to požralo, říká

Ačkoliv potkalo jeho rodinu velká tragédie, přeci jen se mu poštěstilo. Téhož roku totiž přivítali s manželkou Barborou na svět prvního potomka. „Když se narodil Teo, říkal jsem si, že se sice jedny dveře zavřely, ale jiné otevřely. Strašně dlouho jsme se s manželkou snažili o miminko, ale nešlo to. Teo se narodil 21. srpna, v den, kdy má Jana svátek,“ uvedl Jackuliak. Celý rozhovor si můžete poslechnout v premiérovém dílu pořadu Povídej v neděli 23. dubna od 21:25 na CNN Prima NEWS.

Ján Jackuliak se narodil ve slovenském Lučenci a ve svých čtrnácti letech odjel studovat konzervatoř do Košic. Posléze přesídlil do Brna, kde vystudoval JAMU. Patří mezi uznávané divadelní i filmové herce. Diváci si ho mohou pamatovat z filmů Kandidát či Amnestie.

Sdílejte článek
Štítky smrt Slovensko rodina sestra syn vztahy herec Povídej Ján Jackuliak

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.