Celebrity

27. března 2023 17:30

Anna Fedorov

Sandra Černodrinská po rozpadu rodiny nedokázala fungovat. Úplně mě to požralo, říká

POVÍDEJ (12)

Herečka Sandra Černodrinská (34) se v pořadu Povídej svěřila, že je hypochondr. Moderátorce Radce Červinkové vylíčila vtipnou historku, kterou v souvislosti s tím zažila. Krátce poté pohovořila i o své rodině či vztahu s dvojčetem – sestrou Violou.

Úzkostnou obavu z nemocí Černodrinská dokládá historkou, kterou zažila se svým psem po návratu z dovolené. „Našla jsem své feně na genitáliích pihu a hned jsem volala na veterinu s tím, že můj pes má asi melanom. Řekli mi, že zavírají v devět, ale že můžu přijít další den, abychom to zkontrolovali. Takže jsem přišla, hned jsem vyprávěla, že fenka je blonďatá, a jak ležela na dovolené na zádech, udělal se jí tam melanom a má asi rakovinu kůže. Doktorka se mě zeptala, jak dlouho to tam má. Řekla jsem, že asi pár dní nebo týdnů. Nasadila si rukavičky, podívala se na pihu a dala ji pryč. Ukázalo se, že to bylo bahno. Od veterinářky jsem vycházela zadními dveřmi,“ popsala 34letá herečka v pořadu Povídej.

Se svým „neduhem“ se prý už naučila žít. „Zakázala jsem si dívat se na Google,“ přiznala. „Pokud vás třeba někde něco škrábe a zadáte to do vyhledávače, okamžitě na vás vyskočí, že jste těhotná, máte covid, AIDS nebo rakovinu. Já si obvykle vybírám rakovinu a jdu s tím k doktorovi. Rovnou tam řeknu, co mi je, a oni mi na to odvětí, že jsem zdravá. Vždycky se mi uleví, moc poděkuju, ale jakmile zaklapnou dveře, řeknu si, že mne jenom litují, a proto mi nechtějí říct, co mi je. Takže odcházím domů s úplně stejným pocitem,“ popsala boj se svou představivostí Černodrinská.

V rozhovoru s moderátorkou Radkou Červinkovou také přiznala, že ji trápí záchvaty úzkosti. Strach z nich ale už prý nemá. Obrátila se totiž na odborníka, který jí pomohl se s s tímto neduhem popasovat. „Že se úzkosti objevují, mne neděsí. Jsou součástí mého života už delší dobu. Když přijdou, vím, že zase odejdou. To je pro mě velice důležité,“ uvedla herečka.

Čtěte také: Herečka Černodrinská přiznala, že trpí záchvaty úzkosti. Začaly po smrti blízké osoby

Děsí ji prý ovšem jiná skutečnost. „Nechci se už nikdy dostat do bodu, ve kterém jsem byla dva roky zpátky,“ přiznala Černodrinská s tím, že v té době se jí rozpadla rodina. „Bylo to hlavně o mých představách, které se nenaplnily. Pochopila jsem, že s partnerem neposkytneme našemu synovi to, co kreslí ve školce – kdy je celá rodina pospolu. Úplně mě to požralo a nebyla jsem schopná fungovat. Navenek to nebylo vidět, ale vevnitř to bylo hodně bolavé,“ doplnila. Celý rozhovor si můžete poslechnout ve videu v úvodu článku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.