Herec Jaromír Nosek je otcem. Expartnerka porodila chlapečka, který zatím nemá jméno

Herec Jaromír Nosek (45) s bývalou partnerkou Zuzanou Hasalíkovou (32) přivedli na svět syna. Informaci jako první zveřejnil Expres.cz a prozradil také, že chlapeček zatím nemá jméno. To se už možná změnilo, ale protože rodiče si své soukromí střeží, zatím se o tuto informaci veřejně nepodělili.

Podle blízkého zdroje z hercova okolí byl novopečený otec přítomný u porodu. Bývalou přítelkyni Zuzanu odvezl do nemocnice, po narození syna ale prý spěchal domů za svou novou partnerkou Ivetou. „Zuzana musela odejít ze společného bytu, který oba financují z hypotéky,“ prozradil zdroj Expres.cz. Oba bývalí partneři spolu prý nyní vycházejí, ale hercovy city už patří jiné ženě.

Rodiče se podle zdroje navíc nemohli shnodnout na tom, jak se bude jejich syn jmenovat. Pokud už jméno přece jen vybrali, zatím není veřejně známé. Jaromír Nosek na svých sociálních sítích zatím žádné dojemné snímky s miminkem nesdílel, jeho expatrnerka má soukromý profil, oba si své soukromí hlídají.

V polovině prosince však nastávající maminka u svých fotografií s těhotenským bříškem a výbavy pro miminko na sociálních sítích uvedla: „I když to bude nová životní etapa a nebude asi jednoduchá, moc se na Tebe, čudlíčku, těším a slibuji, že se pokusím být ta nejlepší máma pod sluncem. Vždy tu pro Tebe budu, chlapečku můj.“

Že by k sobě s hercem, kterého můžete znát například z filmů Rebelové a Účastníci zájezdu nebo ze seriálů Ohnivý kuře, Modrý kód, Slunečná či Dobré zprávy, vrátili, se zdá být nereálné.

Podívejte se na rozhovor s Jaromírem Noskem v 7 pádech Honzy Dědka:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.