Celebrity

30. září 2023 08:30

Vanesa Havlíková

Herec Jaromír Nosek přiznal stresující stavy. Život mu sužuje syndrom staré čarodějnice

Jaromír Nosek v 7 pádech Honzy Dědka

Jaromír Nosek (45) vystudoval muzikálové herectví a svou první velkou filmovou roli dostal ještě jako student v hudebním filmu Rebelové. Přestože ho herectví vždy naplňovalo, dlouhých jedenáct let strávil prací za barem, která ho také velmi bavila. Nyní však nemá o role nouze a nejvíce ho můžete vídat na divadelních prknech. V talkshow u Honzy Dědka prozradil, proč v seriálu Vyšehrad nahradil herce Jakuba Prachaře i jaké problémy ho trápí.

„V seriálu Vyšehrad jsem hrál za Kubu Prachaře. Prý jsme si podobní. On tam měl takový nějaký kolaps s jedním kolegou, takže z toho v půlce odešel. Oni si furt mysleli, že jsme si podobní, ale my si podobní už dávno nejsme. Tak mě pak předabovali a asi dobrý,“ prozradil Nosek okolnosti rychlého odchodu Prachaře ze seriálu s Jakubem Štáfkem v hlavní roli.

Kromě Jaromíra Noska se v 7 pádech Honzy Dědka představila také slovenská herečka Marika Gombitová.

Jaromíra Noska sužuje syndrom staré čarodějnice

„Kromě toho se přiznal ke svým obsesím, kterých má prý hned několik. „Asi nejhorší mám, že když přijdu do místnosti, tak nemůžu odejít jinudy. Měl bych jít tou samou cestu zpět, kterou jsem přišel. Když jsem byl malý a šel jsem na kolotoč, tak když jsem se třeba padesátkrát točil na jednu stranu, musel jsem se pak padesátkrát točit na druhou,“ přiznal herec.

Přečtěte si také: Vypínání budíku či víno. Spánkoví experti radí, čemu se vyhnout, abyste v noci nebděli

„Pak mám syndrom staré čarodějnice, v noci se probudíš, nemůžeš se hýbat a máš strašný strach, máš úzko na plicích, nemůžeš se hnout. Po nějaké době se zjistilo, že je to obyčejná spánková paralýza a o nic nejde. Nejdřív jsem si myslel, že jsem vyvolený, pak že jsem blázen, pak mi řekli o té bábě, a pak že se budím, kdy nemám,“ shrnul v 7 pádech Honzy Dědka herec Jaromír Nosek.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.