Herec Jaromír Nosek přítelkyni uštípal umělé nehty. Teď společně pracují na miminku

7 pádů Honzy Dědka (16) - Nosek o přetvoření přítelkyně

Hvězda Rebelů nebo Románu pro ženy se zamilovala a plánuje budoucnost s pohlednou blondýnou Zuzanou. Jaromír Nosek si atraktivní přítelkyni podle svých slov přetvořil k obrazu svému, jelikož nemá rád umělé věci.

Herec z Rebelů nebo Účastníků zájezdu je už více než dva roky vážně zadaný. S atraktivní blondýnou se potkal po divadelním představení, když čekala s kamarádkou na podpis. Zuzana herce zaujala, a když se mu zmínila, že jdou do restaurace, zastavil se za nimi.

„Asi jsem byl trochu vykalený, když jsme se poznali. Zaujala mě, měla výstřih. Měla takovou dřevorubeckou košili. Tam jsem pochopil, že dřevorubecká košile může udělat zázraky. Pak jsem zjistil, že to je celé blbost, ale už z toho nešlo ven,“ vtipkoval Jaromír Nosek v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. Budoucí pár si vyměnil číslo a Zuzana se nakonec přestěhovala do Prahy do bytu plného zvířat. Nosek je totiž milovníkem přírody a o svém bytě mluví jako o malé botanické zahradě. Kromě mnoha pokojových květin má fenku, ježka, tři akvária a tři papoušky.

Miroslav Nosek si přítelkyni přetvořil k obrazu svému

Během prvních měsíců si Nosek uvědomil, že se mu nelíbí umělé nehty a napletené vlasy přítelkyně, čekal tedy na správnou příležitost. „Dal jsem tomu čas, asi tři týdny. Nechal jsem ji, ať si užije, jak vypadá, ale říkal jsem si ‚Ježíšikriste‘. A pak jsem jí v opilosti štípačkami umělé nehty uštípal. Tam bylo záhadné, že největším problémem bylo, že nebude umět psát na telefonu. Pak jsem počkal na prázdniny, kdy jsme jeli na dovolenou. Vzal jsem ji na jachtičku, odkud se nedá utéct. A tam jsem jí strhnul napletené vlasy. Prsa jsme nechali,“ směje se Nosek.

Čtyřiačtyřicetiletý herec se s přítelkyní objevil v populární reality show o manželském životě, v zákulisí pořadu přiznal Super.cz, že už spolu pracují na miminku. Jaromír Nosek kromě herectví obsluhuje za barem, o čemž otevřeně mluví. Během covidu přišel o hereckou práci, a proto se chopil krumpáče. Nosek společně s kamarádem a hercem Michalem Slaným na brigádách bourali zdi v podniku Spolana Neratovice, jezdili dodávkou nebo betonovali základ pro lavičky u čerpací stanice, jak prozradil v rozhovoru pro iRozhlas. Během pandemie také měla premiéru divadelní hra, kterou sám zrežíroval.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.