Ota Balage v osadě s exmanželkou, jejím přítelem a partnerkou: Je to krásný život

POVÍDEJ (7)

Hudebník a dirigent Ota Balage znal dlouhá léta pouze kočovný život muzikanta. Klasická rodina mu nic neříkala, jeden čas žil v milostném trojúhelníku, dnes už ovšem nic neskrývá.

Ota Balage se s manželkou seznámil jako středoškolský student. Vychovali spolu tři děti a jejich vztah vydržel téměř dvacet let. „Svoji ženu jsem potkal na konzervatoři, najednou v devatenácti otěhotněla a já ji měl rád, tak jsem si ji vzal. Pak jsme měli další tři děti a dodneška jsme velcí kamarádi,“ prozradil v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

O klasické manželství se ale nejednalo ani omylem, Balage byl a je uznávaným hudebníkem a tvůrcem, který upozaďoval rodinný život, co to šlo. „Spořádaný způsob života ve smyslu toho, že jsem odcházel do práce ráno a vracel se večer, jsem zrovna nevedl. Furt jsem byl kočovnický hudebník a prvních osm let manželství jsem doma trávil pět dní v měsíci,“ prozradil Balage moderátorce Radce Červinkové v pořadu Povídej.

Ačkoliv hrál například s Michalem Pavlíčkem a Kamilem Střihavkou ve známé kapele BSP, nejraději vzpomíná na uvedení muzikálu Jesus Christ Superstar v Česku. „Byl to největší úspěch, který jsem zažil. Hráli jsme od pondělí do neděle a měli jsme vyprodáno čtyři roky v kuse. To se tady nikomu ještě nepovedlo,“ uvedl Balage.

Manželství se rozpadlo kvůli milostnému trojúhelníku

Manželství ztroskotalo poté, co se tehdy pětatřicetiletý hudebník zamiloval v divadle do sedmnáctileté herečky. Milostný poměr trval sedm let. „V hlavě jsem možná chtěl žít chvíli v manželském trojúhelníku. Nevadilo mi to. Miloval jsem svoji ženu, děti a svoji milenku, ale najednou se to zvrtlo,“ popsal hudebník v pořadu CNN Prima NEWS. „Když dojde k rozvodu, vždycky jsou na to dva, ona a její matka,“ dodal s úsměvem Balage.

Vztahy s bývalou manželkou už ale šedesátiletý Ota Balage urovnal, teď mluví o idyle. „Žil jsem s rodinou –⁠ a stále ještě žiji. Bydlíme v osadě, žije tam moje žena se svým přítelem, moje dcera s dětmi, druhá dcera, syn, já se svou přítelkyní a s jejími dětmi. Všichni bydlíme v jedné kolonii. Jsem tam s nimi. Na terase máme velký stůl. Když se sejdeme, je nás patnáct. Nikdo na nikoho není naštvaný, všechno funguje. Miluju svoje děti, mám rád svoji manželku, miluju svoji partnerku, její děti. Je to krásný život,“ prozradil Balage v talkshow Honzy Dědka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.