Celebrity

7. května 2023 06:30

Kisa Císařová

Herečka Petra Špindlerová před premiérou nechodí ke kadeřníkovi. Může za to pověra

30+ Otázek Petra Špindlerová

Přestože je Petra Špindlerová (50) nadanou herečkou, která má ve své filmografii řadu zajímavých rolí, většina televizních diváků si ji dodnes spojuje s její Haničkou z oblíbeného seriálu Rodinná pouta. Šlo o zakřiknutou sekretářku a ta podle Petřiných slov nemůže být odlišnější osobou, než je ona sama. Svérázná herečka se totiž jen tak s něčím nemaže a má i docela osobitý zvyk.

Jedná se o rituál bytostně spjatý s Petřinou hereckou profesí. „Snažím se opakovat si text. A taky mě jeden ruský režisér a herec naučil, že si před premiérou člověk nemá stříhat vlasy. Protože podle té jejich pověry, by si ustřihl talent. Tak to nedělám,“ prozradila v pořadu 30+ Otázek Petra Špindlerová.

Zarelaxovat si do kadeřnického křesla a pro nový účes tedy herečka s měděným odstínem vlasů před premiérou rozhodně nevyrazí. Kromě herectví se Petra Špindlerová realizuje taky prostřednictvím jógy. Tu nejen sama praktikuje, ale i vyučuje na lekcích. Díky letitému poctivému a pravidelnému praktikování Petra i po padesátce dosáhne v předklonu bez pokrčení kolen dlaněmi na podlahu. Což taky ostatně kameře pořadu 30+ Otázek ochotně ukázala.

Přečtěte si také: Co nám zůstane, až všechno vypnou? Eva Burešová sdílela silné zamyšlení

Do Indie znovu vyrazí, až když se svět uklidní

Celkem osmkrát nebo devětkrát už Petra Špindlerová navštívila kolébku jógy Indii. Momentálně nejlidnatější zemi světa si ale herečka zamilovala dlouho před tím, než propadla józe. „Poprvé jsem byla v Indii, když jsem toho o józe ještě moc nevěděla. Bylo to v minulém století v roce devadesát devět. Pak už to šlo nějak hezky ruku v ruce,“ svěřila se s úsměvem.

A přestože by do své zamilované země v jižní Asii opět brzy ráda vyrazila, zatím se zdráhá zabalit si kufr a koupit letenku. „Ráda bych tam jela, už jsem to měla v plánu. Potřebovala bych ale, aby bylo na naší planetě klidněji. Protože přece jen jedete na druhou stranu planety a chcete, aby bylo všechno v pohodě. Tak musím chvilku počkat,“ prozradila v pořadu 30+ Otázek svůj pohled na věc herečka, která aktuálně září například v seriálu ZOO jako maminka postavy Davida Gránského.

Během rozhovoru samozřejmě nemohla nezaznít série otázek na legendární seriál Rodinná pouta, jehož byla Petra Špindlerová dlouhé roky nedílnou součástí. Její sekretářku Haničku si fanoušci seriálu, a že jich neměl málo, vybaví hned. „Bohužel musím říct, že ano. Někdy člověka zamrzí, že všichni vnímají jenom tuhle roli. Ale chápu to vzhledem k délce,“ odpověděla Petra Špindlerová na otázku, jestli je sekretářka Hanička role, se kterou si ji lidé dodnes nejvíc spojují. Přestože se Petra považuje za pravý opak Haničky, našla i jednu věc, kterou mají společnou. Co to je? Se kterými herci ze seriálu Rodinná pouta a navazujících Velmi křehkých vztahů se dodnes vídá a se kterou kolegyní se díky Rodinným poutům staly dokonce nejlepšími kamarádkami? I na to se můžete podívat ve video rozhovoru v úvodu článku.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.