Herečka ze seriálu Krok za krokem opět bojuje s rakovinou. Chemoterapii odmítá

Suzanne Somers s rakovinou bojuje velkou část svého života. Nyní zákeřná nemoc udeřila znovu. Herečka, známá například ze seriálu Krok za krokem, se o informace podělila se svými fanoušky na sociálních sítích.

Americká herečka Suzanne Somers (76) je u diváků známá především díky své nezapomenutelné roli Carol v seriálu Krok za krokem. Vždy usměvavá blondýnka má za sebou také těžké chvíle. Dlouhá léta totiž bojuje s rakovinou, a to v různých formách.

Mohlo by vás zajímat: Samovyšetření prsou provádějte každý měsíc, radí odborníci. Podívejte se na videonávod

V poslední době o ní nebylo příliš slyšet a její manžel, producent Alan Hamel (87), bohužel potvrdil největší obavy. Poznamenal, že jeho žena s rakovinou bojuje téměř celý život. Už ve 30 letech se u ní objevila rakovina kůže, v padesáti měla rakovinu prsu a před lety prodělala také hysterektomii, což je chirurgické odstranění dělohy – částečné nebo celkové.

Alternativní způsob léčby rakoviny

„Znovu se potýkala s rakovinou. 6. června dostala od lékařů zprávu, že je bez nálezu, ale rakovina je zákeřná a my teď budeme do budoucna všechno zblízka monitorovat,“ uvedl Hamel pro Page Six. Prohlásil také, že Suzanne Somers v minulosti odmítla chemoterapii a zaměřila se spíše na alternativní způsoby léčby. „Všichni její doktoři řekli, že kdyby nevedla přírodní život bez chemie a biodentických hormonů, už by tady s námi nebyla,“ dodal kanadský producent.

Čtěte také: Rakovinu prsu může způsobit faktor, který ženy přehlížejí. Rozhodně ho nepodceňujte

Herečka na svém Instagramu sdílela snímek, na kterém se láskyplně tiskne k manželovi. Svým fanouškům potvrdila, že se opět jednalo o rakovinu prsu. „Jak víte, před dvaceti lety jsem měla rakovinu prsu, která se stále vrací, a já pokračuju v jejím porážení. Není to pro mě neznámé území. Vím, jak si obléct brnění a jsem bojovnice,“ ubezpečila své sledující na sociálních sítích Suzanne Somers. „Využívala jsem tu nejlepší alternativní léčbu a konvenční způsoby,“ doplnila představitelka seriálové Carol. Dále v příspěvku vyjádřila obrovské díky právě svému muži, který za ní podle jejích slov stále stojí a je jí obrovskou podporou. „Jsme si bližší než kdy dřív,“ dodala Somers.

S rakovinou několikrát úspěšně bojovala také česká tenistka Martina Navrátilová:

Sdílejte článek
Štítky léčba rakovina chemoterapie rakovina kůže Suzanne Somers rakovina prsu Alan Hamel alternativní způsob léčeby

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.