Hlasujte a rozhodněte o vítězi 11. ročníku talentové soutěže Česko Slovensko má talent 2023

Sledujte finále Česko Slovensko má talent 2023

Osm šťastných se dostalo až do velkého finále, jehož přímý přenos uvidíte v neděli večer od 20:30 na Primě. O vítězi rozhodnou diváci pomocí SMS. Kdo z talentovaných umělců si odnese výhru 40 tisíc eur? Nezapomeňte podpořit svého favorita a poslat mu svůj hlas.

Jedenáctý ročník show Česko Slovensko má talent se chýlí ke konci. O osudu jednoho z osmi finalistů a výhře 40 tisíc eur rozhodnou jen diváci u televizních obrazovek TV Prima a TV JOJ prostřednictvím zaslaných SMS. Porota ve složení Jakub Prachař, Marta Jandová, Diana Mórová a Jaro Slávik už má pouze poradní hlas. Finálovým večerem samozřejmě provedou David Gránský a Jasmina Alagič Vrbovská. Jako speciální hosté slavnostního večera vystoupí Rytmus a Jan Bendig.

Letošní ročník má za sebou 14 castingových dílů, kde se utkaly o postup stovky soutěžících ze všech koutů světa – viděli jste strhující výkony i bizarní podívanou, odvahu, drzost i dojemné příběhy. Pak v průběhu velkého třesku vybrala porota 12 semifinalistů, z nichž pouze jeden doplnil jistou finálovou sedmičku vzešlou ze zlatých bzučáků. Aktuální ročník poprvé v historii ozvláštnil stabilní pátý porotce, na jehož křesle se střídali Ego, Štěpán Kozub, Marián Čekovský nebo Vojtěch Dyk.

Nenechte si ujít vyvrcholení letošního ročníku světové show Česko Slovensko má talent XI – finále, dívejte se 10. prosince ve 20.30 na Primě.

Kdo z osmi finalistů zvítězí v 11. sérii populární světové talentové soutěže Česko Slovensko má talent, a navíc si odnese pohádkovou výhru 40 tisíc eur? A komu pošlete hlas vy?

Jak správně hlasovat? SMS se čtyřčíslím vašeho favorita pošlete na 906 11 13

finalistů a jejich čtyřčíslí

Kdo zvítězí tentokrát a získá 40 tisíc eur? Bude to osmý Slovák, do třetice Čech, nebo podruhé cizinec? Rozhodněte!

Matěj Plšek: 9950

Marysia & Julian: 9951

Viera Kotvasová: 9952

Ramadhani Brothers: 9953

Adéla Řezáčová: 9954

Anna Slížová: 9955

Duo ElMaks: 9956

Naraz: 9957

Cena SMS je 13 KČ s DPH

Technicky zajišťuje ATS Praha, s.r.o.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.