Celebrity

24. května 2023 20:13

Gabriela Kolinová

Hokejista Jaroslav Bednář a Lucie Hadašová čekají třetí dítě. Prozradili i pohlaví

Hokejista Bednář s modelkou Hadašovou čekají třetí dítě

Hokejová legenda Jaroslav Bednář a jeho manželka Lucie Hadašová čekají třetího potomka. Pár už má spolu dvě dcery. A teď se dočkají chlapečka. Lucie je v šestém měsíci těhotenství a prozradila, že další miminko už neplánovali. Ale oba se těší. Moc.

Vypadá to, že za pár let bude mít český národní tým hokejovou posilu. Jaroslav Bednář se už za tři měsíce dočká syna, jak prozradil exkluzivně pro magazín Showtime.

„Bude to kluk. Měl jsem obrovskou radost. Jsme strašně rádi, že se k nám štěstí zase otočilo. A momentálně žijeme v takové euforii,“ svěřil se v Showtimu pyšný otec Bednář. Ten žije od léta 2009 s Lucií Hadašovou, která v roce 2007 zvítězila v České Miss. Mají spolu dvě dcerky Denisu (* 2010) a Vanessu (* 2014). Bednář má ještě z prvního manželství s partnerkou Martinou dceru Natálii. Hokejista v minulosti chodil například se zpěvačkou Darou Rolins nebo Helenou Zeťovou.

Třetí dítě prý plánované nebylo. „Vyšlo to tak, jak to vyšlo. Ale neplánovali jsme to,“ dodal Bednář, jenž má ale velkou radost, že se dočká syna. „Přiznám se, že jsem vůbec nechtěl vědět, co čekáme a co se nám narodí. My máme tak super holky, které si teď užívám, takže ve finále bylo úplně jedno, jestli to bude kluk, nebo holka. Ano, mám radost, že to bude kluk, ale pro nás bylo podstatné, aby miminko bylo zdravé a dělalo nám radost,“ vysvětlil hokejista.

A jak na pozitivní těhotenský test reagovala Lucie? „Bylo to překvapení. Není mi už úplně málo, ale není mi ani moc. Je mi třicet šest let. Když se miminko narodí, tak mi bude třicet sedm. A v plánu to nebylo. Už jsme si pořídili pejsky a v létě přišla štěňátka… Ale že přijde mimčo, to nás nenapadlo. Byl to šok, ale jsem moc ráda. Třetí těhotenství si užívám úplně jinak,“ prozradila v Showtimu modelka.

Mohlo by vás zajímat: Život hvězd českého hokejového týmu. Červenka má doma Miss, Vejmelka utrácí za luxus

Lucie také řekla, jak se na příchod brášky těší jejich dvě dcery. „Starší se chtěla odstěhovat a mladší se těší. Denisa už je v pubertálním věku, bude jí třináct, až se mimčo narodí. A je vtipné, že termín vychází kolem jejích narozenin. Takže dostane živý dárek,“ uzavřela se smíchem jejich maminka.

Sdílejte článek
Štítky hokejista Showtime Česká Miss Jaroslav Bednář Lucie Hadašová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.