Astročlánky

14. března 2022 05:53

Anna Kopečková

Horoskop na týden od 14. března 2022: Jak se bude dařit vašemu znamení?

Co vám předpovídají hvězdy na tento týden a co vás čeká v různých oblastech života?

Je tu nový týden a my pro vás máme horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu. Přečtěte si, co vás čeká v oblasti zdraví, vztahů, práce nebo peněz.

Beran

V počátcích týdne může dojít mezi vámi a vaším partnerem k rozchodu. Překvapivě zjistíte, že k němu stále něco cítíte a bude... Přečtěte si podrobný horoskop pro Berana.

Býk

Potřebujete vyřešit svoji finanční situaci. Doma se vám nejspíš rozbila pračka nebo jiný domácí spotřebič a uvědomíte si, že... Přečtěte si podrobný horoskop pro Býka.

Blíženci

Zastáváte více pracovních pozic a v současné době už nevíte, co máte dělat dřív. Všechny vaše práce vás baví a naplňují, ale jste... Přečtěte si podrobný horoskop pro Blížence.

Rak

Možná jste někoho potkali a teď si s tím nevíte rady. Ten člověk vás přitahuje, ale máte v sobě tolik zranění, že nevíte, co... Přečtěte si podrobný horoskop pro Raka.

Lev

Někdo vám v životě chybí. Je to někdo, s kým jste se znali před pár lety a pak mezi vámi vznikl konflikt. Oba jste měli tak velká... Přečtěte si podrobný horoskop pro Lva.

Panna

Na začátku týdne se mezi vámi a vaším partnerem objeví faleš. Hned poté vás něčím překvapí, a to pozitivně, protože bude... Přečtěte si podrobný horoskop pro Pannu.

Váhy

Nabídka, kterou jste dostali v práci, se neodmítá. Je opravdu výjimečná – stejně jako vaše obrovské pracovní nasazení. Jste si vědomi... Přečtěte si podrobný horoskop pro Váhy.

Štír

Začátkem týdne můžete obdržet menší obnos peněz, který jste očekávali. Pozor si dejte na žárlivost, protože pokud budete... Přečtěte si podrobný horoskop pro Štíra.

Střelec

Máte nadějný týden na to něco vyhrát. Možná to nebude obrovská výhra, ale něco málo, co se vám může podařit vyhrát, vám... Přečtěte si podrobný horoskop pro Střelce.

Kozoroh

V počátcích týdne se můžete pohádat s nějakou ženou, která bude smutná. Překvapí vás nečekaný rozchod s někým z kolegů nebo... Přečtěte si podrobný horoskop pro Kozoroha.

Vodnář

V práci se na vás nahrne spousta práce a nebudete vědět, co dřív řešit. Ve všem tom pracovním blázinci se vaše kolegyně... Přečtěte si podrobný horoskop pro Vodnáře.

Ryby

Jste v poslední době hodně unavení. Potřebujete více spánku na to, abyste mohli fungovat. Jeho nedostatek vám trochu vadí, protože... Přečtěte si podrobný horoskop pro Ryby.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.