Astročlánky

17. září 2024 05:30

Sára Částečková

Horoskopy lásky od 17. září 2024: Berani pocítí velké štěstí a Lvi se budou hádat

Blížencům se vyplatí odvaha a trpělivost. Lvi by se neměli hádat a raději hledat cestu k usmíření. Váhy balancují na hraně a pohrávají si s rovnováhou ve vztazích. Jaké tajemství vám tarot lásky ještě odhalí?

Beran

Partnerské vztahy zasáhne vlna štěstí, kterou pocítí také všichni osamělí a zklamaní v lásce. S partnerem můžete řešit společný majetek, plánovat nové bydlení nebo se rozhodnete pro renovaci stávajícího bytu. Užívejte život, milujte se a radujte, velké štěstí právě přichází.

Býk

Oblast lásky a vztahů svítí jako měsíc na nebi. Partnerské vztahy jsou naplněné láskou a ti, kteří touží po své spřízněné duši, naleznou nového partnera. Do života vám vstupují lidé, kteří jsou stejně naladění jako vy, což vám dodává odvahu k novým činům.

Blíženci

Vaše odvaha čelit sporům se vyplatila. Vytrvalost a láska zasáhla nejen partnera, ale také všechny ve vaší blízkosti. Napětí i spory odchází a partner si díky tomu uvědomil sílu vaší lásky. Nesmírně si vás váží a miluje vás. Štěstí vstoupí do života osamělých a nezadaných.

Rak

Vztahy a láska se na malou chvíli zastaví, nic zásadního se neděje, přesto můžete mít strach či obavy z neznámých pocitů a emocí. Uklidněte své rozbouřené srdce a vnímejte krásu, která je kolem vás. Všechno je v nejlepším pořádku a na vás čeká zasloužené štěstí a velká láska, nepodlehněte obavám jen proto, že chcete víc, než vám osud dává.

Lev

Pokud se cítíte ve vztahu a lásce ohroženi, tak věřte, že hádky a výčitky nic nevyřeší. Uklidněte se a nenechte situaci vyhrotit. Raději počkejte na klidnou chvíli a s partnerem si na rovinu promluvte. Vyjde vám vstříc a vy pochopíte, jak zbytečné vaše jednání bylo.

Mohlo by vás zajímat: Blíží se zářijový superúplněk: Pozor na přecitlivělost a neuvážená rozhodnutí!

Panna

Partnerské vztahy a oblast lásky se naplňuje radostí, štěstím i vášní. Minulost je pryč a do vašeho života vstoupí uzdravující síla lásky. Štěstí pocítí také nezadaní, osamělí a zranění. Přichází k vám osudová láska, usmějte se.

Váhy

Buďte připraveni prohloubit a posílit váš stávající partnerský vztah. Přichází období zamilovanosti a velké lásky. Štěstí se usmívá také na všechny, kteří touží po své osudové lásce. Komunikujte a poznávejte nové bytosti, vaše láska je na dosah.

Štír

V partnerském vztahu panuje velká radost, zábava a smích. Obklopte se podobně naladěnými bytostmi, bavte se, smějte se a věřte, že váš život vás okouzlí. Štěstí přeje také ostatním a těm, kteří touží po nové lásce. Vyjděte do společnosti a nezapomínejte: humor a smích boří bariéry.

Střelec

Ve vašem milostném životě jsou nádherné energie, což se týká také oblasti přátelství a vztahů obecně. Investujte do své lásky čas, energii a obdarujte se navzájem krásnými city. Po životních zkouškách přichází usmíření, láska a radost. Pokud jste sami, do vašeho života vstoupí nová láska.

Čtěte také: Září podle numerologie vládne osmička: Můžete dost získat, ale bez práce to nebude

Kozoroh

Partnerské vztahy, které procházejí náročnějším obdobím, pochopí, že zmatek a nejistota se nedají dlouhodobě vydržet. Konečně se usmíří a vykročí ruku v ruce vstříc novému životu. Pokud lásku hledáte, vydržte, přijde později.

Vodnář

V lásce a partnerských vztazích se blýská na lepší časy. Spory a napětí zůstávají za vámi. Teď se můžete radovat a těšit z přívalu lásky i citů. Vaši nejbližší vás obdivují, a to vám dodá odvahu jít vstříc novému životu. Chcete lásku novou? Jděte mezi podobně naladěné bytosti a věřte, že je velmi blízko vás.

Ryby

Láska a vztahy jsou jako živá voda, která působí na vaše city a emoce. Díky tomu, že se nenecháváte ovládat emocemi a pudy, dostává váš milostný a citový život zcela nový rozměr. S partnerem si skvěle rozumíte a daří se vám naplňovat vaše tužby. Štěstí přeje také všem, kteří hledají nového partnera.

Výklad karet na nový týden:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.