Astročlánky

21. května 2024 06:30

Sára Částečková

Horoskopy lásky od 21. května 2024: Osudová láska právě přichází k Beranům i Býkům

Berani, Býci a Blíženci pocítí ve svém srdci velké štěstí a radost. Raci rozjasní domov. Jaké energie provází ostatní znamení?

Beran

Partnerské vztahy jsou naplněné láskou, štěstím a radostí. Slunce svítí na cestu všem zamilovaným a také osamělým srdcím. Můžete se těšit na skvělé zprávy ohledně příchodu nového člena rodiny. Nyní již máte dostatek síly a energie vyřešit napětí a spory. S chutí do práce, výsledky vás nadchnou a oslní.

Býk

Partnerské vztahy jsou zalité láskou, vášní a nadšením. Štěstí přeje všem zadaným, nezadaným i zklamaným. Náhodná známost vás může natolik překvapit, že podlehnete pokušení a žár vášně vás zcela pohltí. Nebojte se vyzkoušet nové aktivity. Vyrazte do společnosti bez ohledu na to, jestli jste sami, či zadaní. O dobrou zábavu a společnost nebude nouze.

Blíženci

V partnerských vztazích je slyšet smích, radost a štěstí. S partnerem si skvěle rozumíte a společný humor vaši lásku náležitě okoření. Pokud se chystáte na rodinnou oslavu, skvělá zábava je samozřejmostí. Jestli jste sami, nevyhýbejte se společenským událostem, právě tam můžete potkat svou spřízněnou duši.

Rak

Partnerské vztahy zcela pohltí spokojenost, radost a štěstí, které přeje také ostatním. Domov je vaší nádhernou oázou klidu a míru. Minulost je definitivně pryč a vašemu štěstí již nestojí nic a nikdo v cestě. Radujte se a rozdávejte dál.

Lev

Partnerské vztahy ovládne spokojenost, štěstí, radost a také touha postavit dům nebo alespoň změnit stávající domov. Štěstí je vám nakloněno a vaše sny se začnou měnit v pevné základy nového života. Nezadaní, pokud víte, jakého partnera chcete, máte šanci potkat svou životní lásku.

Panna

V partnerských vztazích na malou chvíli zavládne chlad a napětí. Jako byste nemohli najít společnou řeč a zapomněli na lásku, která mezi vámi ještě nedávno hořela. Naštěstí se velmi rychle situace změní a pochopíte, že je zbytečné vzdorovat. Díky tomu se opět vaše láska rozhoří. Nezadaní, nezoufejte, vaše láska přijde později, neztrácejte důvěru.

Váhy

Partnerské vztahy mají před sebou nesmírně krásné období. S partnerem budete řešit společný majetek, domov nebo koupi nemovitosti. Vaše láska ještě posílí. Veškeré spory a konflikty odchází a nastává období míru. Jestli jste sami a svou lásku teprve hledáte, připravte se na zvýšený zájem opačného pohlaví.

Štír

Váš partnerský vztah je plný emocí a vášní. Zastavte na chvíli příliv myšlenek a zamyslete se, co vlastně od partnera chcete. Naštěstí se velmi rychle všechno uklidní a vy půjdete ruku v ruce vstříc nádherným energiím. Zlepšení mohou očekávat také ti, kteří lásku hledají a ztratili již naději.

Střelec

Partnerské vztahy jsou naplněné štěstím a radostí. Máte před sebou nesmírně krásné dny plné zamilovanosti a vášně. Můžete také očekávat příchod děťátka, na které jste tak dlouho čekali. Štěstí přeje i nezadaným, nebojte se navštívit nová místa a usmívejte se, vaše láska je velmi blízko.

Kozoroh

Pokud právě procházíte obdobím různých nedorozumění a hádek, vydržte. Čím víc se snažíte bránit a vysvětlovat, tím je to horší a neustále narážíte na partnerovu necitlivost. Pamatujte, emoce a vztek nic nevyřeší. Zkuste na chvíli nic neřešit a snažte se naladit na své srdce. Vzpomeňte si, jak krásné bylo vaše zamilování a vzájemná láska. Partner velmi rychle pocítí vaši změnu, a to je správný čas na láskyplný rozhovor.

Vodnář

Partnerské vztahy, které jsou dlouhodobě v krizi, pocítí tíhu a rozhodnou se vztah ukončit. Možná se budete snažit skomírající lásku zachránit, věřte, že vám to nepomůže. Partner je již zcela odpoután, až to pochopíte, změní se vám život a přijde láska osudová. Nezadaní, snažte se být trpěliví, teď není na dlouhodobé vztahy příhodná doba.

Ryby

Partnerské vztahy jsou v naprosté harmonii a souladu. Váš osudový partner stojí věrně při vašem boku a společně dokážete ustát všechny potíže. Pokud jste sami, poznáte svého životního partnera a velmi rychle začnete plánovat společnou budoucnost. Láska, radost a bezpečí budou provázet veškeré vztahy, dokonce i ty milenecké.

Spřízněná duše podle horoskopu:

Sdílejte článek
Štítky láska energie vztah domov znamení zvěrokruhu láska podle znamení láska podle horoskopu partnerské horoskopy horoskopy lásky

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 6. 2024

Berani, vaše flexibilita bude dnes podrobena zkoušce. Možná se budete kroutit a ohýbat, abyste se přizpůsobili konturám dne. Zjistíte, že pokud spojíte síly s mocnými hybateli, uděláte toho poměrně dost a budete úspěšní. Nenechte se zastrašit intenzitou emocí druhých lidí. Sílu naleznete ve svém klidném, uzemněném já.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.