Astročlánky

24. září 2024 06:30

Sára Částečková

Horoskopy lásky od 24. září 2024: K Blížencům přichází láska, Býky čeká štěstí

Oblast lásky a vztahů je velmi radostná a láskyplná. Novou šanci dostávají Raci, Váhy plánují společné bydlení. Štíři by měli být v lásce jemní a našlapovat opatrně. Kdo se zamiluje? A kdo si na novou lásku ještě počká? Přečtěte si horoskop lásky na nový týden.

Beran

Vaše vztahy jsou radostné a šťastné bez ohledu na to, co se ve vašem životě dělo v minulosti. S partnerem se cítíte skvěle a před sebou máte období plné laskavosti a zamilovanosti. Štěstí samozřejmě přeje také všem, kteří lásku hledají. Vyjděte mezi lidi a usmívejte se, vaše nová láska právě přichází.

Býk

Vztahy jsou zalité sluncem, láskou a velkým štěstím, které zasáhlo i ty, kteří se trápili nešťastným rozchodem. Partner s vámi kráčí ruku v ruce a je ochotný splnit vám každé přání. Udělejte mu také radost a překvapte ho maličkostí nebo dobrou večeří. Osamělí, poznávejte, randěte a usmívejte se, váš čas pro novou lásku je tady.

Blíženci

Vaše láska je na cestě! Právě nyní k vám přijíždí kočár, který veze šťastné vztahy a také lásku novou. Partnerské vztahy jsou v těsném a láskyplném objetí. To, co vás trápilo, je minulost, můžete si oddechnout a ruku v ruce kráčet vpřed. Osamělí mají velkou šanci potkat svou spřízněnou duši na cestách.

Rak

Oblast lásky zaznamenává velké zlepšení, a to i v případech krize či odloučení. Vaše srdce se konečně uzdraví a partnerské vztahy pocítí příval nové lásky a štěstí. Svou dávku radosti dostávají také osamělí a zranění. Usmějte se a vykročte nové lásce naproti.

Lev

Nastává čas velmi krásné a plodné lásky. Dávejte partnerovi najevo, jak moc o něho stojíte. Štěstí se usmívá na všechny, kteří své srdce otevřou lásce a nechají léčivou sílu proudit do všech stran. Pokud jste sami, poznáte osudového partnera. Navazují se skvěle vztahy a vznikají nová přátelství.

Mohlo by vás zajímat: Čakra srdce: Když se zablokuje, hrozí problémy s tlakem a srdcem, lékem je láska

Panna

Oblast lásky a vztahů může zasáhnout vlna nejistoty a strachu. Zachovejte chladnou hlavu, zhluboka dýchejte a nedovolte své mysli, aby útočila na ostatní. Nic zásadního se neděje, jen se vám vrátila do srdce zpět dávná bolest. S partnerem si v klidu promluvte a nechte se obejmout, vaše obavy se rozplynou.

Váhy

Do vašeho života vstupuje období plné radosti, spokojeného domova a láskyplných vztahů. Partner vás miluje a kdykoliv vám přispěchá na pomoc. Možná se pustíte do odvážných plánů a začnete řešit nový domov. Pokud jste sami, vaše nová láska je již na cestě k vám.

Štír

Partnerské vztahy může mírně rozkolísat pocit nejistoty, který máte. Zapomeňte na něj, nic se neděje. Důležité je, abyste byli upřímní k sobě i k partnerovi a jednali na rovinu. Vyhýbejte se konfliktům a berte život s humorem, pak se vaše nálada změní jako mávnutím kouzelného proutku.

Střelec

Vztahy, které již delší dobu žijí v napětí a hádkách, dospějí ke společnému rozhodnutí a rozejdou se. Nedržte se zbytečně minulosti, která vám nepřinesla nic dobrého. Jakmile přestanete lpět na bývalém partnerovi, do života vám přijde nová láska a svěží energie, pak pochopíte, jak důležitý rozchod byl. Páry, které jsou v harmonii, prožijí velmi jemné a něžné dny.

Čtěte také: Znamení, která jsou nejvíc dominantní: Kontrolu rádi přebírají Lvi i Štíři

Kozoroh

Nejdůležitější je pro vás rodina a bezpečí domova. Na to se také v následujících dnech můžete těšit. Pokud měníte bydliště, stěhování a veškeré změny, které jsou s tím spojené, proběhnou lehce a rychle. Očekávejte příznivé zprávy, na které se mohou těšit také všichni nezadaní, kteří touží po své spřízněné duši.

Vodnář

Bezpečí, klid a mír dostáváte jako dar od Vesmíru, který vás chrání a dodává odvahu k činům. Nebojte se zariskovat, partner vaše nápady podpoří, je zcela na vaší straně a máte v něm oporu. Velké štěstí se usmívá také na všechny, kteří touží po své spřízněné duši.

Ryby

Nádherné a láskyplné dny mohou očekávat všichni zadaní i nezadaní. Partner vás jedním slovem miluje a vzhlíží k vám s respektem. Je si velmi dobře vědom toho, že občas musíte obhájit své právo, abyste byli rovnocenní. Pokud jste sami a hledáte životní lásku, buďte odvážní a vytrvalí, je již velmi blízko.

Jaký bude tento týden podle horoskopu?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 9. 2024

Vaše inspirace a představivost dnes stoupá, Berani. Možná se budete chtít pustit do nějakého uměleckého projektu. Výsledek by vás mohl příjemně překvapit. Vaše intuice je také na vysoké úrovni a vaše porozumění lidem kolem vás se výrazně zvýší. Nebojte se jednat na základě instinktu. Toto je jeden z těch dnů, kdy by měl zvítězit nad racionalitou a logikou.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.