Astročlánky

28. května 2024 06:30

Sára Částečková

Horoskopy lásky od 28. května 2024: Lásku budou řešit Býci, Lvy čeká štěstí

Vaše srdce zahoří plamenem lásky. Nejvíc ji budou řešit Berani, Blíženci a Býci. Lvi a Panny září štěstím. Jak na tom budou ostatní znamení?

Beran

Partnerské vztahy se mohou cítit ohroženy. Pokud právě procházíte složitějším obdobím hádek a napětí, přestaňte bojovat a vzdorovat osudu. Jednejte na rovinu a komunikujte srdcem. Partner vám začne opět naslouchat a vy si uvědomíte, že jste o sebe téměř přišli. Ostatní páry prožijí jemné dny v radosti a lásce.

Býk

Partnerské vztahy jsou pod zvláštní ochranou, což vám zaručuje velké štěstí ve sféře lásky. Pokud jste procházeli složitým obdobím, řešili nevěru nebo snad toužíte po lásce nové, nemusíte se obávat. Štěstí stojí věrně po vašem boku. Očekávejte bezpečí, ochranu a vyřešení veškerých potíží.

Blíženci

Partnerské vztahy, které jsou dlouhodobě v krizi, mohou nalézt opět ztracenou rovnováhu a probudit lásku. Zamyslete se, jestli to, co opravdu chcete, není jen váš sen, který nelze splnit. Partner sám neví kudy kam a vaše přehnané požadavky ho vždy zaženou do kouta. Nadechněte se, promluvte si a spolehněte se na to, že se opět vaše láska rozhoří.

Rak

Vaše srdce hoří jako velký oheň, který se šíří kolem vás a zasahuje také srdce ostatních. Pokud se chystáte na první rande, vaše schůzka se může proměnit ve vášnivou přitažlivost. Ostatní vztahy pocítí uzdravující žár, který pomůže odstranit veškeré problémy. Otevřete své srdce lásce a dovolte si přijímat léčivou sílu, která k vám proudí.

Lev

Partnerské vztahy rozzáří slunce, láska a odvaha posunout se dál. Nesmírně krásná energie pomáhá na vaší cestě za štěstím zadaným, nezadaným a dlouhodobě osamělým. Buďte odvážní, smělí a vykročte se svou láskou ruku v ruce za štěstím.

Mohlo by vás zajímat: Znamení, ve kterých se rodí lidé s nejčistším srdcem: Ryby a Váhy nepodrazí

Panna

Nadechněte se, usmějte se a vnímejte krásu vašeho partnerského vztahu. Pokud pocítíte napětí vůči své lásce, jemně a lehce sdělte své pocity. Věřte, že vám bude naslouchat a domluvíte se na všem, co vás v minulosti trápilo. Komunikace vaši lásku opět spojí a propojí neviditelná vlákna osudu. Štěstí se usmívá také na všechny, kteří hledají svou spřízněnou duši.

Váhy

Změny, které odstartovaly, se vám mohou jevit jako nepříjemné. Nejistota, rozkolísanost a strach nejsou vůbec prospěšné. Zaměřte se na to, co chcete, všechno se svou láskou jemně a citlivě proberte. Nechte za sebou minulost a vykročte štěstí naproti, což platí také pro všechny nezadané. Co bylo, je pryč, vítejte život s úsměvem, pokorou a vděčností.

Štír

Posilujte své rodinné zázemí a prohlubujte lásku na všech úrovních. Očekávejte nesmírně krásné životní změny. Dobrá zpráva váš život natolik prozáří, že z této energie budete čerpat ještě dlouhou dobu. Pokud jste sami, vydejte se na cestu, potkáte tam svou novou lásku.

Střelec

V partnerských vztazích je velmi příjemná atmosféra. City, láska a vzájemná podpora vás naplňuje nesmírně krásnými prožitky. Nezapomínejte se o své štěstí podělit s těmi, kteří jsou osamělí a nešťastní, všechno se ještě umocní a znásobí. Radost pocítí také nezadaní a lásku hledající.

Čtěte také: Znamení, se kterými fakt nechcete randit: Blíženci moc mluví, Kozorozi jsou chladní

Kozoroh

Partnerské vztahy jsou naplněné láskou, štěstím a radostí. Váš partner je ochotný snést vám modré z nebe a splnit každičké přání. Vaše dobrá nálada vnáší radost také do života ostatních. Pokud toužíte po miminku, překvapí vás nečekaná novinka. Nezadaní, také vy dostáváte pořádnou porci lásky a štěstí, využijte ji naplno.

Vodnář

Partnerské vztahy, které se potýkají s překážkami, dostanou novou šanci. Snažte se víc prosadit a sdělte své lásce svůj vhled. Láska není o tom, že se budete jen přizpůsobovat, to ani dlouhodobě nejde. Nebojujte, milujte a komunikujte srdcem. Nezadaní, v tuto chvíli je lepší vyčkávat a nehledat za každou cenu partnera. Vaše osudová láska se objeví později.

Ryby

Partnerské vztahy jsou jako loď na klidném moři. Jemně a láskyplně plujete na vlnkách, které váš vztah posouvají na další úroveň. Pokud hledáte lásku novou, nenechte se ovládat falešnou představou, stůjte nohama pevně na zemi a věřte, že vaše láska k vám již připlouvá.

Červen podle výkladu karet:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.