Horoskopy

16. října 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 16. říjen

Dnes buďme opatrní a dávejme dobrý pozor na vše, co děláme; snadno podléháme iluzím a podvodům. Neuzavíráme obchody, nepodepisujeme smlouvy. Soustředíme se na pozitivní věci, harmonii a řád.

Luna v Kozorohu - přibývá

symbol Netopýr

Vibrace těchto dnů je stabilní, snažíme se vše dokončit, překonat své hranice. Soustředíme se na posun a úspěch v oblasti, která nás zajímá.

Po probuzení si dáme ranní sprchu, celé tělo promasírujeme lufou, pěkně se prokrví. Zastříhneme si „drápky“ na rukou i nohou. Pozornost věnujeme i tvrdým patám, a uděláme si čas i na odstranění nadbytečných chloupků. Zajdeme ke kadeřníkovi; barva za Luny v Kozorohu déle drží.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V ŘÍJNU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

K snídani si připravíme domácí tvarohovou pomazánku s pažitkou, nebo paprikou. Na oběd si zajdeme do pizzerie - na rajskou polévku s bazalkou a parmazánem, na dobré rizoto či těstoviny. K večeři salát s rukolou, gorgonzolou a ořechy. Dodržujeme pitný režim; sklenička dobrého bílého vína nám neuškodí…

Pěknou kombinací je šedo-hnědá a růžová. Vybereme záhnědu nebo kunzit.

Může nám vonět růžové dřevo nebo cedr.

KTERÁ BARVA SE NEJVÍCE HODÍ K VAŠEMU ZNAMENÍ? ZDE NAJDETE ODPOVĚĎ!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.