Horoskop na dnešní den dle Luny pro 8. říjen

Dnes je důležité, abychom byli opatrní, hrozí nám stres, problémy i neuvážené kroky, kterých bychom mohli litovat. Vyhneme se sporům s kolegy a nadřízenými, neshody mohou být i doma. Nezačínáme nic nového, počkáme si na příhodnější čas, kdy naše mysl nebude zatížená.

Luna v Panně - ubývá

symbol Hydra

Dny Luny v Panně přinášejí vytrvalost a koncentraci na dokončení práce. Dokážeme vidět detaily, které nám jindy unikají.

V těchto dnech mají citlivější jedinci problémy s trávením, které je nutno podpořit správným výběrem stravy. Důležitý je pohyb a cvičení, kterým rozproudíme energii těla i peristaltiku střev. Péči věnujeme pleti, vlasům i nehtům, zajdeme ke kadeřníkovi a na manikúru.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V ŘÍJNU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Je den před Novoluním, nepijeme alkohol, ani posilující drinky či kávu, vyhneme se sladkostem. Snažíme se omezit kalorická a tučná jídla, a všechny potraviny, které dlouho trávíme. Uvaříme si raději jednoduchý pokrm z brambor, rýže, nebo pohankovou kaši, do jídla přidáme petržel, česnek, cibuli. Pijeme čaje podporující dobré trávení.

Pozor na alkohol, méně solíme, operace v oblasti ledvin a pánve

Pěknou kombinací je hnědá a zelená. Vybereme achát nebo olivín.

Může nám vonět rozmarýn nebo máta.

KTERÁ BARVA SE NEJVÍCE HODÍ K VAŠEMU ZNAMENÍ? ZDE NAJDETE ODPOVĚĎ!

Sdílejte článek
Štítky jídlo

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.