Horoskopy

4. prosince 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 4. prosinec

Dnešek přináší skryté pravdy, zbavujeme se iluzí a vidíme skutečnost v pravém svět. Neplníme svou mysl katastrofickými scénáři.  Ladíme se na vyšší vibrace pomocí hudby, vnitřního ztišení – meditujeme, jsme vděční za vše, co v životě máme…

Luna ve Štíru - ubývá

symbol Žezlo

Pozor na emoce, naše nálada se může rychle měnit. Naše negativní postoje se mohou promítnout v našich vztazích, jak osobních, tak pracovních.

Pozornost věnujme očistě a intimní hygieně, ženám se doporučují teplé sedací koupele. V tyto dny je také větší zájem o sexuální hrátky, energie je plná erotiky, které si můžeme plně užít. Pozornost věnujeme pokožce celého těla, aplikujeme výživné hojivé masky a zábaly.

[[nid:5466643]]

V tyto dny můžeme víc jíst, zajdeme na oběd nebo večeři do oblíbené restaurace, kde si dopřejeme celé menu. Přednost dáme teplým, zahřívajícím pokrmům i nápojům. Odpoledne si ke kávě dáme i malý dezert, který nám zvedne energii i náladu.

Nepijeme chladné nápoje, pozor na operace v oblasti močového měchýře, konečníku.

Vhodná je kombinace šedá a černá. Vybereme obsidián vločkový nebo onyx.

Může se nám líbit ambra nebo levandule.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V PROSINCI. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.