Horoskop na dnešní den dle Luny pro 23. srpen

Třídíme pečlivě informace, nezabýváme se zbytečnostmi, které zaměstnávají naši pozornost. Vyhledáváme společnost harmonických a pozitivních lidí. Navštívíme léčitele, astrology a věštkyně; uvědomujeme si však, že naše budoucnost je v našich rukou.

Luna v Kozorohu – přibývá

symbol Jeřáb

Po raní sprše si zacvičíme pár uvolňujících cviků. Poté tělo natřeme mlékem nebo olejem. Dny v Kozorohu jsou vhodné pro manikúru i pedikúru. Dnes je důležitý náš postoj; hlídáme si páteř. Při sedavém zaměstnání se často protahujeme. Večer si v klidu domova napustíme vanu, přidáme oblíbenou vůni, hudbu a relaxujeme.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V SRPNU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

V tyto dny si můžeme dopřát mléčné výrobky, jogurty, tvaroh, sýry, vápník je potřebný pro pevnost našich kostí. Konzumujeme také různé ořechy, semena a klíčky. Jídlo, které si uvaříme, můžeme dochutit česnekem, křenem nebo zázvorem. Jako dezert si dáme fíkový dortík.

Krásnou kombinací je tmavě modrá a růžová. Z kamenů vybereme lapis lazuli nebo kunzit.

Může nám vonět santal nebo pomeranč.

Sdílejte článek
Štítky mléko sprcha

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.