Horoskop na dnešní den dle Luny pro 22. leden

Den uvědomění si, že vše, co se nám děje, odráží naši podstatu, nás samotné. Neřešíme důležité věci, protože můžeme lehce podlehnout klamu, lžím a podvodům. Snažíme se naopak zbavovat různých závislostí a negativních myšlenkových vzorců. Zbytečně nevydáváme peníze, nenakupujeme, peníze nepůjčujeme. V práci i doma může vládnout napětí, proto se raději vyhneme konfliktům, v duchu hesla: Moudřejší ustoupí. Vhodná je očista těla i duše, hledání stř

Luna ve Lvu – ubývá

symbol Zrcadlo

Tendence těchto dnů je tvořivá; chceme si užívat a bavit se, vyrážíme do společnosti a za kulturou.

Při ubývající Luně se nemusíme omezovat, zkusíme změnu v podobě ryb – lososa, candáta nebo pstruha, jako přílohu opečené brambory. Pro podporu srdeční činnosti zázvorový čaj. Velmi prospěšnou bylinou je hloh, také třezalka, meduňka a rozmarýn. Z minerálních prvků bychom do stravy měli doplňovat hořčík a selen a také vitamín A.

[[nid:5466643]]

Pozor na operace srdce, cév a zad.

Vybereme žlutou nebo bílou.

Krásným kamenem je zlatý topaz nebo křišťál.

Může nám vonět jasmín nebo růže.

[[nid:5612755]]

Sdílejte článek
Štítky peníze

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.