Horoskop na dnešní den dle Luny pro 30. leden

Tento čas si vyhradíme pro meditaci a zklidnění. Vhodný je i půst, tělo se dokáže zbavit nečistot a také naše duše se uvolňuje z negativních vzorců a přesvědčení.  Zvyšuje se naše intuice, chápeme, proč se nám určité věci v životě stali, odpouštíme sami sobě i ostatním, vnímáme jednotu a harmonii božství…

Luna ve Střelci - ubývá

symbol Želva

Energie Střelců přináší radost, touhu po dobrodružství a změnách. Rádi cestujeme a navštěvujeme zajímavá místa, vzděláváme se, uděláme si čas na přátele.

Napětí celého týdne můžeme dík ohnivé energii Luny ve Střelci uvolnit pohybem, cvičením, procházkou v přírodě. Unavené tělo večer naložíme do teplé lázně s bylinkovou esence. Následně se zabalíme do deky a odpočíváme na lůžku, pustíme si příjemnou hudbu nebo oblíbený televizní program.

[[nid:5466643]]

V období Luny ve Střelci se raději vyhneme smaženým jídlům, naše játra si odpočinou. Snažíme se méně solit a kořenit. Vyškrtneme z něj všechny polotovary a dáme přednost „živé“ stravě. Vyzkoušíme např. nápoje z aloe vera, které jsou chutné, a navíc prospívají našemu zdraví, nebo si uděláme limonády z domácích zdrojů.

Pozor na chirurgické zásahy a operace v oblasti kyčlí, bederní páteře, holení a stehenních kostí.

Pěknou kombinací je modrá a růžová.

Vybereme krevel nebo akvamarín. Svůj osobní prostor provoníme citrusová trávou nebo levandulí.

[[nid:5612755]]

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.