Horoskop na dnešní den dle Luny pro 9. leden

Podle východních učení je tento den jediným v celém lunárním cyklu, kdy naše tělo dokonale zpracuje a využije veškerou potravu, kterou přijme. Proto je důležitý výběr jídla, aby nám co nejvíc prospělo. Nemusíme se přejídat, ale zároveň si nic nezakazujeme a sníme to, co nás láká, naše intuice a moudrost těla nám napoví. Tento den není vhodný pro pracovní schůzky, ani pro kontrakty, obchody a finanční transakce.

Luna ve Vodnáři - přibývá

symbol Jednorožec

Během dne si uděláme čas na rychlou chůzi, je to nejpřirozenější pohyb. Vyjdeme si do parku, do přírody, a zhluboka dýcháme. Věnujeme pozornost i „údržbě“ těla. Zastřihujeme nehty, depilujeme chloupky a pečujeme o nohy – masírujeme a sprchujeme lýtka a stehna. Zajdeme ke kadeřníkovi, je nejvhodnější doba k barvení a tónovaní vlasů.

[[nid:5466643]]

Luna přibývá, dáváme pozor na vše, co jíme; v menší míře můžeme maso, sýry, vejce. Můžeme se inspirovat východní kuchyní, přednost dáme teplé stravě, ráno si dopřejme pohankovou nebo ovesnou kaši. V poledne zajdeme na oběd a na večeři si dáme vaječnou omeletu se zeleninovou přílohou.

Zkombinujeme zelenou a stříbrnou.

Ozdobíme se měsíční kámen nebo jadeitem. Pěknou vůní je leknín nebo růžová voda.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V LEDNU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek
Štítky příroda nehty

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.