Horoskop na dnešní den dle Luny pro 5. únor

Den pohybu, cest, přemisťování, stěhování. Doporučuje se méně jíst, vyhneme se zvláště masu a hutným pokrmům, lepku a mléčným výrobkům, také alkoholu. Snažíme se přijímat vše, co k nám přijde s klidem a pokorou, ladíme se na pozitivní změny v našem životě.

Luna ve Vodnáři – přibývá

symbol Roh hojnosti

Tyto dny přináší možnost naučit se propojovat svět materiální s duchovním. Vědomě pracovat na spolupráci s ostatními lidmi.

Jsme citlivější v oblasti kyčlí a beder. Nezatěžujeme tělo fyzickou námahou, prospějí nám mírné protahovací cviky. Zajdeme do suché sauny, nebo si zaplavat. Při pocitu únavy odpočíváme s nohama nahoře a užíváme si relaxaci v kruhu přátel nebo rodiny.

[[nid:5612755]]

Je období zimy, tělo potřebuje více vitamínů a minerálů, doplňujeme zinek, selen, a zvláště hořčík pro posílení nervové soustavy. Uvaříme si zelňačku, nebo fazolovou polévku, která nás posilní. Hodně pijeme, pokud možno teplé nápoje, které dokáží posílit naší energii a jsou zahřívající, různé čaje a čajové směsi.

Pozor na náročné cvičení, operace v oblasti kyčlí, holení, lýtek a žilního systému

Pěknou kombinací je tmavě modrá a bílá. Ozdobíme se chalcedonem nebo girasolem.

Svůj osobní prostor provoníme jasmínem nebo růží.

[[nid:5466643]]

Sdílejte článek
Štítky Roh hojnosti

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.