Horoskop na dnešní den dle Luny pro 5. únor

Den pohybu, cest, přemisťování, stěhování. Doporučuje se méně jíst, vyhneme se zvláště masu a hutným pokrmům, lepku a mléčným výrobkům, také alkoholu. Snažíme se přijímat vše, co k nám přijde s klidem a pokorou, ladíme se na pozitivní změny v našem životě.

Luna ve Vodnáři – přibývá

symbol Roh hojnosti

Tyto dny přináší možnost naučit se propojovat svět materiální s duchovním. Vědomě pracovat na spolupráci s ostatními lidmi.

Jsme citlivější v oblasti kyčlí a beder. Nezatěžujeme tělo fyzickou námahou, prospějí nám mírné protahovací cviky. Zajdeme do suché sauny, nebo si zaplavat. Při pocitu únavy odpočíváme s nohama nahoře a užíváme si relaxaci v kruhu přátel nebo rodiny.

[[nid:5612755]]

Je období zimy, tělo potřebuje více vitamínů a minerálů, doplňujeme zinek, selen, a zvláště hořčík pro posílení nervové soustavy. Uvaříme si zelňačku, nebo fazolovou polévku, která nás posilní. Hodně pijeme, pokud možno teplé nápoje, které dokáží posílit naší energii a jsou zahřívající, různé čaje a čajové směsi.

Pozor na náročné cvičení, operace v oblasti kyčlí, holení, lýtek a žilního systému

Pěknou kombinací je tmavě modrá a bílá. Ozdobíme se chalcedonem nebo girasolem.

Svůj osobní prostor provoníme jasmínem nebo růží.

[[nid:5466643]]

Sdílejte článek
Štítky Roh hojnosti

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.