Horoskop na dnešní den dle Luny pro 2. březen

Den, kdy máme být obezřetní a hlídat své věci, ale i nápady, hrozí nebezpečí ztráty, podvodu, a také marnivosti a pýchy. Zaměřujme pozornost na pozitivní věci, můžeme snadněji podlehnout klamu, máme sklony ke kritice a hádkám s ostatními lidmi. Máme odpočívat a pracovní i jiné aktivity si nechat na lepší čas.

Luna v Kozorohu - ubývá

symbol Žába

Znamení Kozoroha musí dbát na duševní hygienu a snahu o pozitivní pohled na svět. Negativní myšlenky se dokáží zhmotnit v podobě fyzických potíží. Toto znamení trápí kožní potíže a bolesti kloubů, kolen a revmatismus. Pomáhají masti a čaje z kopřivy, kostivalu, lípy. Ve dnech Kozoroha se doporučuje depilace a nový sestřih vlasů.

[[nid:5690664]]

Skvělým a zdravým jídlem jsou bramborové placky dle receptu našich babiček. Můžeme také vyzkoušet zapečenou brokolici, nebo chřest se sýrem. Čočku s vajíčkem, nebo hovězí plátky na kari. Pijeme teplý meduňkový čaj, který uklidňuje nervovou soustavu. Pro dobrou náladu si dáme tvarohový nebo jablečný dezert.

Elegantní kombinací je šedá, růžová.

Vybereme obsidián vločkový nebo rodochrozit. Bude nám vonět santal nebo růžové dřevo.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.