Hosté u Martina hledají v jídle jedovatou květinu. Zdeněk si znepřátelí soupeřku

Kráva - Prostřeno! S29 (122)

V soutěži amatérských kuchařů z Libereckého kraje se pokusí v úterý zaujmout soupeře třiadvacetiletý Martin. U stolu se bude řešit domácí pečivo a padnou kvůli tomu i silná slova. Jsou to urážky nebo hloupý humor?

Servisní technik Martin v úterý pozve soupeře do domu kamaráda. V jeho bytě se totiž nesmí natáčet. Po dlouholetém vztahu je sám a podle svých slov teď místo sportu obrací půllitry nebo chodí o víkendu do klubu. Kamarád, který ho přihlásil, mu pomáhal vytvořit menu. Recepty najdete v aplikaci Prima Zone. Podávat se má hovězí a avokádový tartar, tomatová polévka, kuřecí medailonky v parmské šunce a leknínový cheesecake.

Vtipné je, že si soutěžící vážně myslí, že opravdu najdou v dezertu květy leknínu. Dokonce je tam budou při jídle hledat. Nejen, že jde o chráněnou rostlinu, ale je také jedovatá. Název dezertu má jiné vysvětlení. Dívejte se na prima+ a vpodvečer na obrazovce na nový díl, kde bude vše objasněno. Menu vypadá lákavě a očekávání budou velká. Při příchodu se bude někomu zdát Martin nervózní. Přece jen není legrace vše stihnout v limitu.

Podívejte se, co nepoživatelného najde Natálie v jídle:

Podle Zdeňka je Natálie za krávu

Jelikož je tento týden jako úkol týdne liberecká uzenka, jako první chod bude na stole plněná kapsa z listového těsta. Poté přijde na řadu tartar. Většina soutěžících včetně učitele Zdeňka neměla ponětí, že jde o tatarák. Natálie se bude zajímat, zda je pečivo domácí. „No co, ptají se vždycky, tak jsem se taky zeptala.“ Všichni to pochopí jako vtip. „Pak budeš za tu krávu ty,“ prohlásí Zdeněk. Jeho spolustolovnice ale není nadšená. A normální to nepřipadá ani Mirkovi. Mezi soutěžícími by měla být nějaká slušnost.

Zdeněk je některým nesympatický už od pondělí, kdy měl k jídlu připomínky a pak stejně všechno snědl. I v úterý bude rýpat. U hlavního chodu z něj vypadne, že nejí rajčata. Předchozí den si ale všichni sdělovali, co kdo nejí, a tohle Zdeněk nezmínil. Hostitel ale bude mít smůlu hlavně při dezertu. Natálie totiž najde v jídle kus plastu a nikdo neví, odkud se tam mohl vzít. To je trapas! Hlasujte pro Martina i vy a zapojte se tak do soutěže o deset tisíc korun.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 9. 2024

Experimenty kombinující kreativitu a technologie mohou vést k možnostem zvýšení vašich příjmů. Jste vnímaví k novým nápadům a ochotní vynaložit úsilí, abyste je využili ve svůj prospěch. Pravděpodobně objevíte nové talenty, o kterých jste nevěděli, že je máte. Tento den je vhodný k tomu, abyste se přihlásili do kurzu, navštívili přednášku nebo vyhledali doučování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.