Celebrity

14. prosince 2023 09:00

Eliška Reiglová

Hrátky s Photoshopem se nevyplatily. Princ Louis na vánočním snímku přišel o prst

Fanoušci britské královské rodiny se každoročně těší na zveřejnění fotografie, kterou princ William a jeho manželka Kate rozesílají jako vánoční přání. Nešlo ovšem přehlédnout, že letos si s jinak pěkným rodinným snímkem někdo nešikovně pohrál ve Photoshopu. Princ Louis na něm zcela evidentně postrádá prst.

Že je úprava fotografií výsadou jen celebrit a influencerů? Ale kdeže. Ani královské rodině není cizí, a ač by zásah do přirozenosti běžně jen málokdo poznal, zrovna u vánočního snímku prince Williama s rodinou je nepřehlédnutelný. Je s podivem, že před zveřejněním fotografie si nikdo nevšiml, že je na ní něco špatně.

Trapné přehlédnutí

Přestože Williamovi, princezně Kate a jejich dětem to na společné fotce velmi sluší a vypadají šťastně, chybička se při hrátkách s Photoshopem zkrátka vloudila. Nejmladší princátko má ruku položenou na opěradle křesla, na němž sedí jeho sestra, pročež není těžké spatřit, že má jen čtyři prsty. Prostředníček se prostě vypařil.

Stejně tak si všímavější fanoušci všimli, že Kate i William mají jen jednu nohu. Obzvlášť u princezny je to přitom podivné, jelikož stojí tak, že by za židlí měla být vidět i její druhá noha.

Princ a princezna z Walesu jsou zvyklí, že jejich fotografiím, obzvláště těm s dětmi, je věnována velká pozornost. Nyní jsou ale údajně na rozpacích. „Je to pro ně trapné. Když si toho všimli, byli v šoku stejně, jako všichni ostatní,“ řekl zdroj magazínu Us Weekly.

Zdroj z královského paláce pak deníku Daily Mail vysvětlil, že za chybějící prst může jen nepřirozeně působící úhel, ve kterém ho nejmladší potomek Williama a Kate ohnul. „Není to fotomontáž. Malý Louis rozhodně o prst nepřišel, nedělejte si s tím starosti.“

Fotograf mlží

O spolupráci na vánočním snímku v souvislosti s jeho nepovedenou úpravou promluvil i samotný fotograf Josh Shinner. K chybějícímu prostředníčku prince Louise se nicméně nevyjádřil, raději zhodnotil celkovou zkušenost, na kterou se dlouho dopředu připravoval.

„Fotografovat vánoční portrét prince z Walesu, princezny a jejich rodiny, mi bylo potěšením. Šlo o jedno z nejuvolněnějších a nejzábavnějších sezení, jaké jsem zažil,“ napsal na Instagram s tím, že děti ho dokonce obohatily o nějaké vtipy. O jaké přesně ale uvést odmítl.

Velkou pozornost má také princ Harry, který se od rodiny zcela odpoutal:

Sdílejte článek
Štítky rodina princ George Princezna Charlotte Britská královská rodina William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu Louis, princ z Cambridge Kate Middleton

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.