Celebrity

28. března 2024 17:45

Vanesa Havlíková

Robert Pattinson se poprvé ukázal s kočárkem. Růžová barva odhalila, že má holčičku

Britský herec Robert Pattinson (37), který se proslavil především jako upír Edward z filmové ságy Stmívání, se stal otcem. Společně s partnerkou Suki Waterhouse (32) se radují z prvního potomka. Přestože neučinili žádné oficiální oznámení, prozradila je procházka s kočárkem.

Herec Robert Pattinson, jenž se lidem vepsal do paměti díky sáze Stmívání, nejnovějšímu snímku Batman či jako Cedrig ve čtvrtém pokračování Harryho Pottera, má velký důvod k radosti. Jeho partnerka Suki Waterhouse totiž v tichosti porodila potomka.

Čtěte také: Robert Pattinson bude otcem. Přítelkyně hvězdy Stmívání oznámila, že čeká miminko

Pohlaví miminka prozradila barva kočárku

Hvězdný pár je známý tím, že svůj život nesdílí na sociálních sítích a raději si užívá soukromí. Stejně jako Suki dlouhou dobu tajila své těhotenství, chtěla dvojice ututlat i narození potomka. To se jim ale tak úplně nepodařilo, protože vyrazili ven s kočárkem.

Na procházku po Los Angeles se vydali společně s babičkou Elizabeth Waterhouse a podle barvy kočárku lze usuzovat, že se dvojici narodila holčička. Přestože se Robert Pattinson snažil na veřejnosti maskovat – obličej si zakryl slunečními brýlemi a přes hlavu si dal kapuci – pozornosti bulvárních fotografů neunikl.

Přečtěte si: Cameron Diaz se stala v 51 letech matkou. Za herečku zřejmě rodila neznámá žena

Novopečeným rodičům jejich nová společná role moc sluší. „Suki je šťastná, nadšená a moc vděčná, že něco tak krásného prožívá. Ti dva jsou spolu rozkošní,“ řekl před časem nejmenovaný zdroj internetovému magazínu ET. Robert Pattinson s britskou zpěvačkou a herečkou tvoří pár od roku 2018. V únoru letošního roku už přitom učinili jeden velký krok – společně si pořídili dům v prestižní čtvrti Hollywood Hills.

Miminko začátkem roku 2024 přivedla na svět také moderátorka Eva Perkausová:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.