Celebrity

20. listopadu 2023 08:22

Eliška Reiglová

Robert Pattinson bude otcem. Přítelkyně hvězdy Stmívání oznámila, že čeká miminko

Herec Robert Pattinson (37), kterého si lidé nejlépe pamatují jako upíra Edwarda z filmové ságy Stmívání, se brzy stane tatínkem. Jeho přítelkyně Suki Waterhouse (31) během svého pěveckého vystoupení oznámila, že čeká miminko. Bříško už přitom bylo pod jejími obepnutými šaty jasně viditelné.

Robert Pattinson, který se lidem vepsal do paměti díky sáze Stmívání, nejnovějšímu snímku Batman či jako Cedrig ve čtvrtém pokračování Harryho Pottera, má velký důvod k radosti. Jeho přítelkyně oficiálně oznámila fanouškům, že čeká miminko. Místo na sociálních sítích tak ale udělala přímo během svého vystoupení.

Jen lidé stojící daleko od pódia by přehlédli bříško, které sama vtipně okomentovala. „Říkala jsem si, že si obleču něco třpytivého, abych odvedla pozornost od toho, co je pod šaty. Ale nejsem si jistá, že to zabralo,“ zasmála se a radostně ukázala na zřetelný těhotenský pupík. Pak začala znovu zpívat, jako by se nechumelilo, jak informoval deník The Sun.

První dítě

Jak pro oblíbeného herce, tak pro jeho partnerku jde o úplně prvního potomka. Waterhouse oznámila těhotenství na pódiu, ale pár se dosud nerozhodl učinit oficiální společné oznámení. Vzhledem k tomu, že Pattinson si velmi střeží soukromí, je možné, že se tak ani nestane a že dítě budou chtít na svět přivést tajně.

„Suki je šťastná, nadšená a moc vděčná, že něco tak krásného prožívá. Ti dva jsou spolu rozkošní,“ řekl zdroj internetovému magazínu ET. Robert Pattinson s britskou zpěvačkou a herečkou tvoří pár od roku 2018. V únoru letošního roku už udělali jeden velký krok – společně si pořídili dům v prestižní čtvrti Hollywood Hills.

Podívejte se, jak Robert Pattinson vypadá coby Batman:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 12. 5. 2024

Vypadáte dobře a cítíte se skvěle, Berani. Teď jen kdyby vaše domácí prostředí odráželo to, kým jste. Když se rozhlédnete kolem sebe, možná si uvědomíte, že není tak elegantní, jak by mohlo být. Dnes to můžete začít měnit. Začněte od základů – ukliďte a odstraňte nepořádek. Jakmile zmizí všechny cizí předměty, můžete se začít zabývat závažnějšími změnami.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.