Celebrity

15. června 2024 12:05

Tomáš Durčák

Hrdý tatínek Ujfaluši. Dcera Kateřina zvládla maturitu a je zamilovaná až po uši

Ujfaluši s dcerou Kateřinou promluvili o fotbale i herectví

Bývalý fotbalový obránce Tomáš Ujfaluši má rozhodně důvod být pyšný. Jeho osmnáctiletá dcera právě úspěšně složila maturitu a kromě toho má díky svému talentu velmi dobře rozjetou uměleckou kariéru a po svém boku rovněž první mladistvou lásku.

Katka Ujfaluši již od útlého věku ukazovala, že má nezpochybnitelný pěvecký talent, díky němuž se dokázala ještě jako nezletilá prosadit i na muzikálové scéně. Mimo to se z ní stává i stále populárnější herečka. Znát ji můžete mimo jiné ze seriálů Pálava nebo Modrý kód. Zrovna úspěšně složila maturitu na mezinárodním gymnáziu, kde až dosud studovala, přičemž o své další budoucnosti měla jasno už dávno.

„Myslím, že mám dobré oko na hráče. Vždycky jsem fandila fotbalu. Už když taťka hrával, chodila jsem se na něj koukat,“ prozradila Kateřina v Show Jana Krause s tím, že by si ráda jako zálohu k nejisté umělecké kariéře vystudovala sportovní právo, v němž by mohla uplatnit svou vášeň k fotbalu. Tu v sobě neměla od malička, ale tatínkovi Tomášovi se nakonec podařilo ji ve své princezně probudit.

„Aktivní fanynkou jsem asi čtyři roky. Taťka mě tehdy vzal na zápas Slávie proti Seville v Evropské lize. Mě to nějak nadchlo a od té doby jsem začala chodit na každý zápas,“ přiznala dcera fotbalisty, že její srdce patří Slavii i přes sparťanskou minulost otce. Na prvním místě však zůstává herectví, v němž ji podporuje i otec Tomáš Ujfaluši: „Jsem na ni pyšný, tíhla k tomu od malička a vybrala si to. Člověk se ji snaží podporovat, myslím, že ji to hodně baví, což je nejdůležitější.“

Kateřina je s novým partnerem šťastná, společně si naplno užili svůj maturitní ples:

Kateřina Ujfaluši bude nyní mít na herectví i hudbu jako vysokoškolská studentka přece jen více volného času. Ten rovněž velmi ráda tráví se svým spolužákem, pro kterého prý měla dlouhodobě slabost a nyní s ním konečně randí. Jako pár spolu vyrazili i na maturitní ples, aby oslavili úspěšné složení „zkoušky dospělosti“ i svou lásku. Tatínek Tomáš kvůli jiným povinnostem nedorazil, ale přišla maminka Kateřina, po níž dcera rozhodně zdědila svůj půvab a krásu.

Tomáš Ujfaluši byl s dcerou loni hostem Show Jana Krause:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.