Celebrity

14. června 2023 18:10

Vanesa Havlíková

Buď herectví, nebo práva. Dcera Tomáše Ujfalušiho má o budoucnosti jasno

Ujfaluši s dcerou v Show Jana Krause

Bývalá fotbalová hvězda Tomáš Ujfaluši (45) s dcerou Kateřinou (16), která se již od dětství věnuje herectví a můžete ji pravidelně vídat na televizních obrazovkách, s v oblíbené talkshow rozpovídali o svých životech. Pyšný tatínek prozradil, jak se jeho dcera dostala k herectví, a ona zase přiznala, že ji to vždy táhlo ke sportu.

K herectví se Kateřina Ujfaluši, dcera fotbalisty Tomáše Ujfalušiho, dostala přes zpívání, které ji bavilo již od dětství. Znát ji můžete například ze seriálu Pálava či Modrý kód. Nejraději by si však zahrála v pohádce nebo celovečerním filmu ze současnosti.

„Jsem na ni pyšný, vybrala si to, tíhla k tomu už odmalička. Zpívala, byla i v několika muzikálech a pak dostala příležitost v televizi, kde se chytila. Člověk se ji snaží podporovat. Myslím, že ji to hodně baví, a to je to nejdůležitější,“ říká bývalý fotbalový reprezentant o své dceři.

Mohlo by vás zajímat: Tomáš Ujfaluši si střihl epizodní roli. Objeví se po boku Terezy Kostkové

„Nikdy jsem neměla moc trému,“ popisuje Kateřina, která si uvědomuje nejistotu povolání herečky, a tak si nechává pootevřená zadní vrátka, kdyby to nevyšlo. Těmi by mělo být studium v úplně jiném oboru. Nebránila by se například právu, což by případně ráda propojila se svým zájmem o fotbal a věnovala se právu sportovnímu. „Myslím, že mám dobré oko na hráče,“ dodává.

Kateřina Ujfaluši a její slávistické období

Přestože je dnes herectví pro Kateřinu na prvním místě. Přiznala, že vždy tíhla ke sportu a ráda se svým otcem chodí na zápasy. Její srdce v jednu chvíli dokonce patřilo Slavii, přestože Ujfaluši hrával za Spartu Praha.

Čtěte také: Moje slávistické období taťka neřešil. Ujfalušiho dcera promluvila o fotbale i hereckých snech

„Vždycky jsem fandila fotbalu. Už když taťka hrával, chodila jsem se na něj koukat. Aktivní fanynkou jsem se ale stala asi čtyři roky zpátky, když mě taťka vzal na zápas Slavie proti Seville v Evropské lize. Nějak mě to nadchlo a začala jsem chodit na každý zápas,“ prozrazuje v Show Jana Krause, kterou můžete vidět ve středu od 21:35 na Primě.

Další hosté Jana Krause

Dalším hostem talkshow byl uznávaný historik a geograf Jiří Martínek, jenž má přezdívku Doktor Vševěd, která napovídá, že zná odpověď na každou otázku. Moderátorovi objasnil, co považuje za svoji největší výhodu, a promluvil také o knížkách pro děti, kterých už několik napsal.

Mohlo by vás zajímat: Ivo Šmoldas popsal problémy se zdravím. Má tři ledviny, ale je spokojený

Jako poslední host premiérového dílu Show Jana Krause, který můžete sledovat ve středu od 21:35 na Primě, se představil přední český nefrolog Ondřej Viklický. Prozradil, co ho nejvíce baví na jeho práci, i to, že byl se svými kolegy vůbec prvním v Evropě, komu se u žijících dárců povedla trojí výměna ledvin.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.