Celebrity

26. března 2024 08:45

Eliška Reiglová

Hugh Grant zvažuje kariérní změnu. Někdejší idol by chtěl vstoupit do politiky

Není žádným tajemstvím, že Hugh Grant (63) není ze své kariéry v poslední době úplně nadšený. Otevřeně například říkal, že svou poslední roli ve filmu Wonka vzal jen proto, že potřeboval práci a každou chvilku natáčení nenáviděl. Možná i to je důvod, proč zvažuje, že by vstoupil do politiky.

Britský herec Hugh Grant si zahrál v mnoha romantických komediích a v době své největší slávy patřil mezi miláčky žen. Asi nejznámější rolí, kterou ztvárnil, je postava Daniela Cleavera ve filmu Deník Bridget Jones. Následovala role premiéra ve vánočním hitu Láska nebeská. Mohla ho právě ta přesvědčit, že v politickém rybníčku by se mu líbilo?

Tchyně je proti

„Přechod do politiky mě napadl. Ale uvědomuji si, že je téměř nemožné něco skutečně udělat. Je to prostě nemožné. Už jsem do toho trochu zabrousil... ale reakce byly opravdu extrémní, šokující a do špatného světla stavěly i mou rodinu,“ řekl herec magazínu Entertainment Weekly s tím, že ho nyní od politiky odrazuje jen to, jaký dopad by to mohlo mít na jeho nejbližší.

V roce 2018 se Grant oženil s Annou Elisabet Eberstein, jejíž matka Susanne je shodou okolností ve Švédsku vysoce postavenou političkou. Právě ta herci vstup do politiky rozmlouvá s tím, že by musel vysvětlovat každý svůj krok a že míra nenávisti, které musí politici čelit, je obzvláště v dnešní době těžko únosná.

Čtěte také: Nejtrapnější moment od facky Willa Smithe. Grant čelí ostré kritice za arogantní rozhovor

Negativa si Hugh Grant koneckonců přiznává i sám, přesto nad změnou kariéry ale stále uvažuje. „Vidím to tak, že člověk musí být buď velmi odvážný, nebo šílený, aby se pustil do politiky v digitálním věku,“ dodal herec, který nedávno odsouhlasil, že se ve čtvrtém filmu o Bridget Jones vrátí do role Daniela Cleavera.

Podívejte se, jak se herci z Lásky nebeské znovu sešli kvůli pokračování:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.