Prima maminka

3. září 2022 11:00

Komerční sdělení

Hurá, hurá, škola a nový díl Primáčka volá! Najdete v něm i oblíbené hrdiny ze ZOO

Léto je oficiálně za námi, přichází podzim a s ním i škola. Pojďte se společně s Primáčkem a jeho kamarády Sevtíky připravit na nové školní zážitky. V časopise navíc najdete skvělé dárky, které vám usnadní váš nový školní rok.

V novém čísle časopisu Primáček se můžete těšit také na své oblíbené hrdiny ze ZOO. Pojďte si s nimi zkusit spojovačku, puzzle se zvířátky nebo si společně dokreslit obrázky. A nebude chybět ani sudoku.

Máte rádi pohádky? A co si nějakou vymyslet? Složte se společně s Primáčkem pohádkový příběh podle své fantazie. Poznáte všechny psací potřeby? Zkuste si je přiřadit ke správnému obrázku. Primáček vás také naučí, co jsou to piktogramy a co nám chtějí sdělit. Také si ukážeme, co jsou hieroglyfy, které se využívaly ve sterém Egyptě.

Společně si vykreslíme obrázek podle barev, můžeme se naučit rozřadit hudební nástroje. Víte, které jsou dechové, strunné, bicí nebo elektronické? Žádné obavy, Primáček vás v tom nenechá, a kdyžtak vám rád poradí. Pro chytré hlavičky tady máme počítánky školních potřeb. Nejenže si procvičíte počítání, ale také si zopakujete, co všechno si nesmíte zapomenout dát do své školní aktovky. Pomůžete najít v bludišti Sevtíkům správnou cestu do školy?

V rubrice Anglicky hravě se naučíme nová slovíčka z oblasti domácích mazlíčků. Umíte anglicky pojmenovat svého zvířecího kamaráda? Pro knihomoly máme skvělý návod na to, jak si vyrobit akvarelovou záložku – a tu si uděláme krásně barevnou, abychom ji mohli dokonce sladit s knížkou.

Prima čtení pro kluky i holky, společně s dárkem, si můžete pořídit za pouhých 59,90 Kč. Čekat na vás bude v novinových stáncích nebo pravidelně přistane ve vaší schránce jako předplatné zde.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.