Životní styl

4. dubna 2022 08:20

Zuzana Schneidewind

Plyšák Primáček, kterého znáte z televize, je právě v prodeji!

Zábavného kamaráda vašich dětí Primáčka, kterého jistě znají z dětského ranního pásma na TV Prima, může mít nyní úplně každý v podobě plyšové postavičky. Mazlivý budík Primáček je vyroben z velmi příjemného plyše, měří až 30 cm a oblíbí si ho každé dítě!

Primáček se svými přáteli budí každé ráno děti ke sledování pohádek. V plyšové podobě můžete zakoupit Primáčka, který je zvídavý kluk se srdcem na pravém místě. Nejradši tráví čas se svými kamarády a objevuje s nimi nové věci.

Když zahlédne nějaké příkoří, hned se snaží pomoct a dát všechno do pořádku. Proto není pochyb, že lepšího plyšového kamaráda pro svou ratolest nenajdete.

Plyšový maskot Primáček může být také velmi dobrým tipem na dárek ke dni dětí. Seženete ho jen za 299 Kč v prodejnách a e-shopech Bambule a Sparkys nebo v jejich kamenných prodejnách.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.