Móda a krása

25. července 2024 15:39

Komerční sdělení

Hydratace jako cesta k mladistvě vypadající pleti. Vyzkoušejte produkty Orlane

Hydratace je nezbytná pro dokonale vypadající pleť. Skvěle fungující, a hlavně takovou, na které téměř nevznikají mimické vrásky. Během horkých dní je třeba pleť zavlažovat víc než jindy. A předcházet tak vzniku nežádoucích vrásek, vysušené epidermis, unavenému vzhledu pokožky. Značka Orlane nabízí skinbustery, které si zamilujete.

Obecně platí, že dehydrovaná pokožka působí unaveným dojmem, je povadlá a chybí jí vitalita. Zralejší pokožka je k dehydrataci náchylnější. Proto je potřeba věnovat jí dostatek pozornosti a investovat do správné anti-age péče. Tekutiny pleti dodáváte dvěma způsoby. Tím, jak intenzivně dodržujete pitný režim, a tím, jak kvalitní přípravky používáte. Pozor ale: Pokožka potřebuje hydratovat v průběhu celého roku, dávno neplatí mýtus, že v zimě je tato péče nevhodná. Kosmetické přípravky Orlane obsahují látky, které pleť vyživují do hloubky, molekuly kyseliny hyaluronové na sebe vážou vodu a transportují ji tam, kde je jí nejvíc zapotřebí, navíc ji na daném místě dokážou dlouhodobě udržet. Díky tomu nedochází k přesušení pokožky, takže je stále mladá, plná života uvnitř i navenek.

Tipy pro vaši krásnou a zdravou pokožku:

Orlane Super Hydratant krém – 50 ml/2831 Kč

Pleťová koncentrovaná péče je zárukou dostatečné hydratace, která tvoří základ pro pružnou, mladou a krásnou pleť. Jde o jedinečný přípravek vhodný pro všechny typy pleti, jenž se podílí na regulaci hydratace a její optimalizaci. Díky tomu pleť působí jemnějším vzhledem a omlazeně. Program Hydratation-Nutrition (hydratace a výživa) zajišťuje obnovu rovnováhy vody v buňkách. Dokáže uspokojit i tu nejžíznivější pleť. Dehydrovaná pleť působí unaveným, povadlým dojmem, chybí jí vitalita a pružnost. Zralá pleť je k dehydrataci náchylnější. Vitalita pleti je po aplikaci hydratačního krému značky Orlane už jen bonusem k jejímu dokonalému zdraví. Použití: Používejte ráno i večer na důkladně vyčištěnou pleť.

Orlane Super Hydratant sérum – 30 ml/3103 Kč

Účinně vyhlazuje a dokonale vyplňuje vrásky. Napravuje již poškozenou pleť a vrací jí zdravý a mladý vzhled. Sérum jednoduše stimuluje přirozenou tvorbu přírodní kyseliny hyaluronové, vyplňuje vrásky způsobené dehydratací, optimalizuje pronikání vody do pokožky. Hydratační sérum reaktivuje klíčový receptor hydratace, tzv. CD44, který je nezbytný pro účinné působení kyseliny hyaluronové. Díky tomu je pleť důkladně a dostatečně zásobena vodou, je dlouhodobě hydratovaná a vyzařuje svěžest a krásu. Dehydratací způsobené vrásky jsou opět napraveny. Použití: Nanášejte ráno a večer pod svoji obvyklou péči.

Více na orlanecz.com, kde najdete i e-shop. Vybrané přípravky značky Orlane zakoupíte v síti parfumerií Marionnaud a v online lékárně Dr.Max. Další partnery najdete na orlanecz.com. Produkty také můžete zakoupit v Institutu Orlane Praha, orlaneinstitut.cz.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.