Móda a krása

27. února 2023 10:01

Komerční sdělení

Koncentráty Supradose od Orlane: Účinné látky pro jedinečné a personalizované výsledky

Potřebujete pleť vyživit, omladit, dodat jí energii, zbavit únavy? Pak je namístě používat koncentráty, které přesně personalizují specifické aktivní složky, jež každá žena potřebuje, aby dosáhla výsledků, o kterých sní.

Od jistého věku je ideální, pokud se pravidelnou součástí denní rutiny stane využívání síly koncentrátů. Obsahují vysokou složku aktivních látek, které cílí na problematické partie, určitý problém, který může urychlovat stárnutí. Právě díky vysoké koncentraci účinné látky je výkon koncentrátu mnohem účinnější, než je tomu v případě denního či nočního krému obohaceného o aktivní složku. Na druhou stranu, pokud je sérum příliš silné, je možné dodat jej do pravidelně používaného denního či nočního přípravku. Právě variabilita koncentrátů je tím, co ženy milují, a důvod, proč jim stále více propadají.

Díky složení koncentrátu a tomu, že je plný aktivních látek, je následně výsledek a změna vidět na pleti již po několika dnech, v případě krémů to může být i po několika týdnech. S trochou nadsázky lze říci, že koncentrát na pleť je tím, co způsobuje zázrak na počkání. Zamilujte se také.

Kosmetická značka Orlane je průkopníkem v péči o pleť a boji proti stárnutí. Při výrobě svých produktů se již tradičně inspiruje nejnovějšími lékařskými objevy a využívá moderní technologie. I proto jsou koncentráty nedílnou složkou nabídky značky, která je nyní přináší ve větších baleních pro domácí použití. Řada Supradose přichází s balením o objemu 30 ml včetně praktického kapátka.

Zkuste koncentráty Orlane:

Supradose Hyaluronový koncentrát, Orlane – 30 ml / 1119 Kč

Orlane Supradose Hyaluronový koncentrát proti stárnutí (Hyaluronic Acid Supradose) je jako stvořený pro všechny ženy, které hledají účinnou a přitom dostupnou omlazující péči. Dokonale a hloubkově hydratuje pleť, dodává jí svěžest, pružnost a působí proti vráskám. Je ideální volbou vždy, když cítíme, že je pleť napnutá a podrážděná, např. v horkém létě, v zimě nebo při změnách ročních období. V každé kapce se ukrývá přesně to správné množství kyseliny hyaluronové pro viditelný účinek proti stárnutí (respektive 0,4 mg účinné látky). Díky kyselině hyaluronové získá pleť ztracenou elasticitu, komfort a výživu.

Supradose Kolagenový koncentrát, Orlane – 30 ml / 1119 Kč

Orlane Supradose Kolagenový koncentrát proti stárnutí je vhodný pro všechny ženy od třiceti let, kdy se produkce kolagenu pozvolna snižuje. Tato omlazující péče zlepšuje pevnost a zvyšuje hustotu pokožky a dokonale tvaruje kontury pleti. Dopřejte své pleti 28denní kúru s viditelnými účinky proti stárnutí. Obsahuje mořský kolagen. Zvyšuje hustotu a pružnost pleti tím, že s farmaceutickou přesností dávkuje to správné množství kolagenu v každé kapce: 1,8 mg čisté aktivní látky.

Dekorativní kosmetika Orlane neobsahuje parabeny. Více na orlaneinstitut.cz, kde najdete i e-shop. Vybrané přípravky značky Orlane zakoupíte také na letišti v prodejnách Aelia Duty Free Shop či v síti prodejen Marionnaud a v online lékárně Dr.Max. Další partnery najdete na orlanecz.com.

Další informace hledejte na www.orlanecz.com

Sdílejte článek
Štítky kosmetika stárnutí účinná látka péče o pleť Orlane Institut Orlane Praha Dr. Max Lékárna

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.