Igor Bareš popsal začátky vztahu s Antonií Talackovou: Byla to žena dvou mužů

Igor Bareš a Antonie Talacková v 7 pádech Honzy Dědka

Oblíbený český herec Igor Bareš (58) žije již šestnáct let v manželství s herečkou Antonií Talackovou (45). Dvojice spolu tráví čas nejen doma, ale i pracovně. V talkshow u Honzy Dědka nyní pár promluvil o začátcích vztahu, ve kterém byli tři, o svatební cestě do Kundy i o životě ve squatu.

Poznali se při zkoušení Molièrovy hry Misantrop. V té době žil Igor Bareš zvláštním způsobem života, který nazývá country styl. „Prožíval jsem různá životní období a toto období bylo velmi organizačně exponované. Zkoušel jsem roli Hamleta. Bydlel jsem víceméně v takovém squatu téměř bez vody, ani topení nefungovalo. Osud mě tam ale zavál,“ prozradil herec s tím, že neměl kde jinde v tu dobu být.

Čtěte také: Igor Bareš o manželské krizi s herečkou Antonií Talackovou. Děti si užívá až teď

„Přišlo mi to náležitě romantické. Vsadil jsem na tuto kartu, bylo to riskantní, a slečnu Antonii jsem pozval do tohoto místa. Uvědomoval jsem si, že to je tenký led, ale ono to klaplo,“ zavzpomínal Igor Bareš.

Kromě Bareše a Talackové se v talkshow představil také Michael Kocáb.

Talacková byla žena dvou mužů

Manželé jsou už šestnáct let. „Ale on se mnou chodí déle než já s ním,“ tvrdí Antonie. „Muži bývají často naivnější než ženy. Ženy jsou rafinovanější. Jsem muž, myslel jsem si, že Antonie je dávno moje, a ona to byla pravda jenom napůl. Byla to žena dvou mužů,“ práskl na svou manželku Igor Bareš v pořadu 7 pádů Honzy Dědka, který můžete sledovat v úterý ve 21:35 na Primě.

Ze vztahu byla svatba a po svatbě trochu netradiční svatební cesta. „Jeli jsme do Kundy,“ šokovala Talacková. „Ale tak prosím tě!“ okřikl ji Bareš. „To se nedá říct jinak… Mě zajímají zajímavá místa. A tak jsem rozprostřel mapu, mám rád baltské republiky, studuju to Estonsko, a tam na pobřeží přístav a ten se jmenuje Kunda. Říkal jsem si, že bych se tam rád podíval, a přemýšlel jsem, jak to navleču,“ objasnil Bareš. „To by mě zajímalo, protože jsi prostě řekl: Vezmeš mě do Kundy?“ vpálila mu jeho žena.

Igor Bareš se chystá na svůj odchod:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.