Igor Bareš popsal začátky vztahu s Antonií Talackovou: Byla to žena dvou mužů

Igor Bareš a Antonie Talacková v 7 pádech Honzy Dědka

Oblíbený český herec Igor Bareš (58) žije již šestnáct let v manželství s herečkou Antonií Talackovou (45). Dvojice spolu tráví čas nejen doma, ale i pracovně. V talkshow u Honzy Dědka nyní pár promluvil o začátcích vztahu, ve kterém byli tři, o svatební cestě do Kundy i o životě ve squatu.

Poznali se při zkoušení Molièrovy hry Misantrop. V té době žil Igor Bareš zvláštním způsobem života, který nazývá country styl. „Prožíval jsem různá životní období a toto období bylo velmi organizačně exponované. Zkoušel jsem roli Hamleta. Bydlel jsem víceméně v takovém squatu téměř bez vody, ani topení nefungovalo. Osud mě tam ale zavál,“ prozradil herec s tím, že neměl kde jinde v tu dobu být.

Čtěte také: Igor Bareš o manželské krizi s herečkou Antonií Talackovou. Děti si užívá až teď

„Přišlo mi to náležitě romantické. Vsadil jsem na tuto kartu, bylo to riskantní, a slečnu Antonii jsem pozval do tohoto místa. Uvědomoval jsem si, že to je tenký led, ale ono to klaplo,“ zavzpomínal Igor Bareš.

Kromě Bareše a Talackové se v talkshow představil také Michael Kocáb.

Talacková byla žena dvou mužů

Manželé jsou už šestnáct let. „Ale on se mnou chodí déle než já s ním,“ tvrdí Antonie. „Muži bývají často naivnější než ženy. Ženy jsou rafinovanější. Jsem muž, myslel jsem si, že Antonie je dávno moje, a ona to byla pravda jenom napůl. Byla to žena dvou mužů,“ práskl na svou manželku Igor Bareš v pořadu 7 pádů Honzy Dědka, který můžete sledovat v úterý ve 21:35 na Primě.

Ze vztahu byla svatba a po svatbě trochu netradiční svatební cesta. „Jeli jsme do Kundy,“ šokovala Talacková. „Ale tak prosím tě!“ okřikl ji Bareš. „To se nedá říct jinak… Mě zajímají zajímavá místa. A tak jsem rozprostřel mapu, mám rád baltské republiky, studuju to Estonsko, a tam na pobřeží přístav a ten se jmenuje Kunda. Říkal jsem si, že bych se tam rád podíval, a přemýšlel jsem, jak to navleču,“ objasnil Bareš. „To by mě zajímalo, protože jsi prostě řekl: Vezmeš mě do Kundy?“ vpálila mu jeho žena.

Igor Bareš se chystá na svůj odchod:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.