Influencerka vytvořila parfém, do kterého přidala vlastní pot. Přitahuje muže, tvrdí

Wanessa Moura je brazilská influencerka, která vytvořila parfém, jehož hlavní složkou je její vlastní pot. Tvrdí, že její vůně extrémně přitahuje muže a funguje jako afrodiziakum.

Devětadvacetiletá Wanessa Moura ze Sao Paula tvrdí, že je její parfém ideální pro všechny, kteří chtějí zaujmout muže. Nápad dostala poté, co jí několik mužů pochválilo vůni její kůže. Brazilská influencerka, kterou na Instagramu sleduje přes 1 milion fanoušků, se rozhodla chytit příležitost za pačesy a zrodil se nápad na sexy vůni vhodnou na svádění.

Mohlo by vás zajímat: Parfémy podle znamení zvěrokruhu: Namíchejte si klidně svůj vlastní

Svou vůni vyvinula Wanessa v roce 2021. V každé lahvičce parfému je prý osm mililitrů jejího vlastního potu, který má podle zakladatelky fungovat jako přírodní afrodiziakum. Jak sama tvrdí, už jí několik jejích bývalých partnerů včetně toho současného řeklo, že má její kůže hrozně příjemné aroma. To mladou podnikatelku inspirovalo v nápadu a vytvoření této jedinečné vůně, kterou pojmenovala Fresh Goddess.

Parfém je ideální na rande

Sama Wanessa popisuje parfém jako produkt, který lidem pomáhá navázat sexuální spojení. „Chtěla jsem vytvořit svůj vlastní parfém s tóny mé přírodní vůně, která je podle mých ex i současného partnera sexy a vzrušující,“ popsala influencerka pro NudePR.com.

Čtěte také: Hvězda Avengers začala prodávat svíčku s vůní vlastní vaginy! Vážně ji lidé kupují?

Jako základ své jedinečné vůně tedy použila svůj vlastí pot. „Můj pot byla ta nejdůležitější ingredience pro tento láskyplný a sexy parfém,“ vysvětlila Wanessa s tím, že je její vůně ideální pro ty, kteří chtějí randit a navazovat nové romantické vztahy s muži. Kromě toho vůně obsahuje ještě ovocné tóny mandarinky, bergamotu a růžového pepře. „Je to směs vášně a tajemství,“ doplnila podnikatelka. Od svých klientů a sledujících má prý Wanessa skvělé recenze. „Moje sledující mi napsala, že parfém je silný a splňuje přesně to, co slibuje,“ pochvaluje si Brazilka.

Jak vyrobit parfém z koření (archivní video z roku 2018, Prima Nápady)

Sdílejte článek
Štítky vůně pot afrodiziakum parfém Wanessa Moura

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.