Celebrity

29. února 2024 14:05

Eliška Reiglová

Nad žádostí o ruku bych přemýšlela, říká Iva Kubelková. Nemá potřebu něco měnit

Přestože Iva Kubelková (46) a Georg Jirasek (65) tvoří pár už velmi dlouho a mají spolu dvě dcery, z nichž jedna už dokonce vylétla z hnízda, nejsou manželé. K zásnubám a potažmo ke svatbě nikdy nedošlo, přesto jsou oba šťastní a spokojení. Kdyby náhodou žádost přišla teď, moderátorka si není úplně jistá tím, jak by reagovala.

Iva Kubelková a Georg Jirasek letos v srpnu oslaví 22. výročí svého vztahu. Tehdy by přitom nikdo nehádal, že se dá modelka s malířem, designérem a majitelem několika firem dohromady. Médiím se podařilo odhalit, že je modelka zadaná, ovšem po určitou dobu se mělo za to, že jejím partnerem je Georgův bratr Ladislav Doležal.

Co funguje, to se nemění

Nyní jsou partneři důkazem, že i po mnoha společně strávených letech je jejich láska silná a vzájemně si sebe váží. Koneckonců spolu dokázali vychovat dcery Natálii a Karolínu. Ke svatbě se ale nikdy příliš neměli. Co kdyby nyní, po více než dvou společných dekádách, přišla nabídka ke sňatku?

„Kdyby mě pan Jirasek požádal o ruku, tak nevím. Tak bych o tom asi přemýšlela. Ale já myslím, že v tomhle je to jasné a vůbec nemám potřebu na tom něco měnit, na tom vztahu,“ řekla Iva Kubelková v rozhovoru pro eXtra.cz. Touha stát se vdanou paní, převléct se do bílého a kráčet k oltáři z ní tedy rozhodně nevyzařuje.

Čtěte také: Velká zkouška Mišíkova vztahu s dcerou Kubelkové. Pomáhám jí, ale jsem analfabet, řekl

Důvodem k přemýšlení bude pravděpodobně to, že jak Iva, tak její partner jsou skutečně spokojení a model, v němž žijí, se jim za dlouhá léta jednoduše osvědčil. „Já mám prostě pocit, že když věci fungují, tak je dobré je neměnit,“ dodala moderátorka, jejíž starší dcera Natálie kráčí v jejích stopách a vydělává si modelingem.

Poslechněte si rozhovor s Adamem Mišíkem o vztahu s dcerou Ivy Kubelkové Natálií:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.